Lekdetectie in heel Nederland

Lekdetectie in heel Nederland

Direct contact

Heeft u last van een lekkage en weet uniet precies waar het lek zich bevindt? Onze specialisten helpen u graag met lekdetectie. We sporen het lek snel voor je op!

Wij zijn in geheel Nederland werkzaam, ook voor de kleine en grote verzekeringsmaatschappijen en zijn daarom altijd snel ter plaatse om een lekkage op te sporen

Soorten lekkages waarmee we u kunnen helpen

Ons lekdetectiebedrijf staat voor je klaar om allerlei soorten lekkages op te sporen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het opsporen van lekkage in uw woning (bijvoorbeeld lekkage waterleiding, CV lekkage, lekkage aan uw vloerverwarming, afvoerlekkage, lekkage badkamer, lekkage keuken, lekkage toilet), lekkage van buitenaf (daklekkage, schoorsteenlekkage, balkonlekkage, gevellekkage, kelderlekkage, kozijnlekkage, schimmelproblemen) en lekkage aan uw zwembad.

Lekdetectieservice in geheel Nederland

Wij bieden snelle service van lekdetectie in geheel Nederland.

In o.a. onderstaande steden staan onze lekdetectie-specialisten snel voor u klaar:

Technieken voor lekdetectie

Met verschillende lekdetectietechnieken en apparatuur kunnen wij allerlei lekkages opsporen, vaak zonder dat daar breekwerk aan te pas komt.

Naast ultrasoonmetingen maken we ook gebruik van endoscopie. Met een endoscoop kunnen we ruimtes bekijken waar je normaal niet snel bij kunt. Veel lekkages zitten bijvoorbeeld onder de badkuip of douchebak of in andere holle ruimtes. Met de endoscoop hebben we extra ogen om de lekkage goed op te sporen.

Andere technieken die wij gebruiken om lekkages op te sporen zijn:

Wij sporen uw lekkage op, overal in Nederland

Last van lekkage? Neem contact op!
Wilt u weten wat Lekkageservice van Gerven voor u kan betekenen? Neem contact op.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten.

Naast lekdetectie voeren wij ook bouwkundige onderzoeken uit en ledetectie onderzoeken aan uw zwembad

U kunt uw lekkage direct melden onze website of bel ons op 040 29 28 170. U kunt ook een mail sturen naar info@lekkageservice.nl.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Offerte aanvragen