Lekdetectie in heel Nederland

Lekdetectie in heel Nederland

Direct contact

Heb jij last van een lekkage en weet je niet precies waar het lek zich bevindt? Onze specialisten helpen je graag met lekdetectie. We sporen het lek snel voor je op en zorgen dat de lekkage netjes wordt verholpen. We zijn werkzaam in heel Nederland, dus ook bij jou thuis kunnen we snel ter plaatse zijn.

Soorten lekkages waarmee we je kunnen helpen

Ons lekdetectiebedrijf staat voor je klaar om allerlei soorten lekkages op te sporen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het opsporen van waterlekkages, warmtelekkages en gaslekkages, maar ook met het oplossen van andere lekkages zijn we je graag van dienst.

Lekdetectieservice Nederland

Wij bieden snelle service van lekdetectie in geheel Nederland. Met name in de provincies Noord-Brabant en Limburg zijn we extra snel ter plaatse.

In onderstaande steden staan onze lekdetectie-specialisten direct voor je klaar:

Technieken voor lekdetectie

Met verschillende lekdetectietechnieken en apparatuur kunnen wij allerlei lekkages opsporen, vaak zonder dat daar breekwerk aan te pas komt. Een veelvoorkomende techniek is de ultrasoonmeting, waarbij gebruik wordt gemaakt van geluid om lekkages te detecteren en ook om de ernst (de grootte) van het lek te bepalen.

Naast ultrasoonmetingen maken we ook gebruik van endoscopie. Met een endoscoop kunnen we ruimtes bekijken waar je normaal niet snel bij kunt. Veel lekkages zitten bijvoorbeeld onder de badkuip of douchbak of in andere holle ruimtes. Met de endoscoop hebben we extra ogen om de lekkage goed op te sporen en natuurlijk te verhelpen.

Andere technieken die wij gebruiken om lekkages op te sporen zijn:

Wij helpen je met lekdetectie, overal in Nederland

Momenteel last van een lekkage? Wacht dan niet te lang en schakel onze hulp in. Wij helpen je graag met lekdetectie en het oplossen van de lekkage.

Meld je lekkage direct via onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bereiken door te bellen naar 040 29 28 170 of te mailen naar info@lekkageservice.nl.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage