Lekdetectie in regio Utrecht

Lekdetectie in regio Utrecht

Bel ons direct

Heb je een lekkage in huis ontdekt, maar kun je de bron van het probleem niet vinden? Neem dan direct contact op met Lekkageservice Van Gerven voor een snelle en vakkundige lekdetectie in de regio Utrecht. Met onze moderne apparatuur en handige detectiemethoden kunnen wij de oorzaak van het lek zonder hak- of breekwerk traceren.

Of je nu in de drukte van de Domstad woont of juist aan de rand van de Utrechtse heuvelrug, wij zijn altijd snel ter plaatse om grote lekkageproblemen te voorkomen.

Lekkage in Utrecht? Lekkageservice Van Gerven!

Lekkageservice Van Gerven voert lekdetectie in heel Nederland uit. Ook in Utrecht zijn we actief. Woon jij in De Bilt, Amersfoort, Woerden of ergens anders in de provincie Utrecht en heb je last van een lekkage? Dan kunnen we je snel van dienst zijn. Eenmaal ter plaatse sporen we de exacte locatie van het lek op, waarbij we schade aan het huis voorkomen. Doordat we gebruik maken van specialistische apparatuur en verschillende detectiemethoden, komt er vaak geen hak- of breekwerk aan te pas.

Waarom een lekdetectie uit laten voeren?

Een lekkage wil je natuurlijk zo snel mogelijk repareren. Helaas zit de bron van een lek vaak verscholen in de woningconstructie, waardoor deze lastig te traceren is. Lekdetectie biedt dan de uitkomst. Een lekdetectie wordt ingezet bij het opsporen van verschillende soorten lekkages, zoals een waterleidinglekkage of een lekkage aan een plat dak.

Met moderne lekdetectietechnieken wordt de bron gelokaliseerd die met het blote oog niet zichtbaar is. Zo kunnen tijdens een endoscopie ruimtes bekeken worden waar je normaal niet bij kunt en kan met een Ultrasoonmeting het geluid van een lekkende leiding worden gemeten. Zelfs een gaslek kan op deze manier worden gevonden.

Vermoed je een lekkage in jouw huis in Utrecht? Dan is het zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen.
Ernstige problemen zoals schade aan de woningconstructie of een explosie worden dan voorkomen.

De voordelen van Lekkageservice Van Gerven

  • Snelle lekdetectie in Utrecht en omstreken
  • Professionele en betrouwbare specialisten
  • Voor verschillende lekkages zoals een waterleidinglekkage of cv-ketel lekkage
  • Geen hak- of breekwerk (wij laten het huis netjes en stofvrij achter)
  • Nieuwste apparatuur en modernste detectietechnieken

Neem contact op voor een lekdetectie in Utrecht

Heb jij last van een waterleidinglekkage, een daklekkage of een andere lekkage in jouw woning in Utrecht? Lekkageservice Van Gerven helpt je graag met een professionele lekdetectie.

Maak vandaag nog een afspraak door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 040 – 2928170.

We staan direct voor je klaar!

Offerte aanvraag

 

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage