Schadeherstel

Schadeherstel

Bel ons

Gevolgschade van de lekkage herstellen 

Afhankelijk van de oorzaak van de lekkage voeren wij ook schadeherstel uit. Hiervoor kunt u na uitvoering van het onderzoek contact opnemen met ons kantoor.

Schadeherstel is binnen ons bedrijf echt maatwerk.

Wij hebben geen losse loodgieters ter beschikking. Werkzaamheden welke niet door ons bedrijf worden uitgevoerd zijn o.a. bijvoorbeeld een buitenmuur opnieuw voegen, plaatsen van nieuwe kozijnen, vernieuwen van daken, kelderafdichting enz.

Het herstellen van een lekkage kan veel nare gevolgen hebben. Vaak zijn voor het herstellen van een lekkage meerdere handelingen met vakkennis nodig.  Zo zal het herstellen van een badkamer gedaan moeten worden door een tegelzetter en een loodgieter en zal het beschadigde onderliggende plafond hersteld moeten worden door een stucadoor en worden getext door een schilder. Vaak moeten deze mensen ingepland worden wat in de praktijk dagen in beslag neemt.

Lekkageservice van Gerven heeft eigen vakmensen in dienst, die op zeer effectieve wijze ingepland worden bij het herstellen van een lekkage. Onze mensen zijn gewend praktisch en effectief samen te werken, waardoor de hersteltijd voor u aanzienlijk wordt verkort. Zo kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw vrije tijd en is de ergernis rondom een lekkage snel vergeten.

Lekdetectie en schadeherstel zijn 2 afzonderlijke takken binnen ons bedrijf.
Zo worden er ten tijde van het onderzoek geen herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Dit is niet mogelijk in onze planning.
In uitzonderlijke gevallen wordt er door ons noodherstel uitgevoerd, bijvoorbeeld wanneer de lekkage een gevaarlijke situatie veroorzaakt. Dit wordt beoordeeld door onze specialist ter plaatse.
Wij voeren niet voor elke lekkage welke wij onderzoeken het schadeherstel uit. Herstelwerkzaamheden zitten daarom nooit inbegrepen in de prijs van het uitgevoerde onderzoek.

Wanneer u herstelwerkzaamheden uitgevoerd wenst te hebben door ons bedrijf na uitvoering onze lekdetectie kunt u contact met ons kantoor opnemen.

   

 

   

Gevolgschade lekkage verzekering

Nadat u ons heeft benaderd voor schadeherstel wordt de rapportage van het onderzoek doorgezet naar onze afdeling schadeherstel. Zij beoordelen voor u of wij de herstelwerkzaamheden kunnen uitvoeren, op welke termijn dit mogelijk is en informeren u verder via e-mail.
Na uw schriftelijk akkoord plannen wij met u een afspraak in voor een opname van schade door de projectleider van onze afdeling schadeherstel. Tijdens dit bezoek wordt de schade opgenomen en de mogelijkheden met u besproken. Aan deze opname zijn kosten verbonden welke in beginsel worden opgenomen in de herstelofferte.
Na de opname ontvangt u altijd eerst een herstelofferte zodat u weet welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en wat de hieraan kosten zijn.
Er wordt geen opname van schade uitgevoerd tijdens lekdetectie. Tijdens lekdetectie richten onze lekdetectie specialisten zich op het opsporen van de lekkage. Dit staat los van schadeherstel.

Of de herstelwerkzaamheden door uw verzekering worden vergoed hangt af van uw polisvoorwaarden. Wij raden u daarom aan om contact met uw verzekering op te nemen wanneer u vragen heeft over de vergoedingen.

 

Wilt u weten of wij uw schade kunnen herstellen? Kijk op onze pagina schadeherstel of neem contact met ons op.

   

Offerte schadeherstel op aanvraag

 

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Offerte aanvragen