Lekdetectie voor zwembaden

Lekdetectie voor zwembaden

Neem contact op

Het is uiteraard erg vervelend en kostbaar wanneer je gebruik wilt maken van het zwembad en tot de conclusie komt dat er een lekkage aanwezig is.

Heeft u een foliebad, een polyesterbad of een bouwkundig zwembad in uw tuin? Wij voeren dit type onderzoek uit bij particuliere zwembaden. Lekdetectie voeren we uit met de beste zorg voor uw zwembad. Hieronder vindt u een korte uitleg over lekdetectie aan uw zwembad.

Technieken voor lekdetectie zwembad

Onze expert op het gebied van zwembaden bepaalt ter plaatse welke instrumenten en technieken worden ingezet om de lekkage op te sporen.
Zo zijn wij in staat om de oorzaak aan te wijzen in bijvoorbeeld een lekkage aan het leidingwerk, de skimmers, inspuiters, liner, de kuip, het bodemventiel, de folie etc.

Om een lekdetectie uit te kunnen voeren, maken we gebruik van verschillende technieken. Hieronder staan onze meest gebruikte technieken:

Rapportage na opsporing lekkage

Na het opsporen van de lekkage wordt er een rapportage opgesteld waarin wordt vermeldt welke technieken zijn toegepast, de oorzaak van de aanwezige lekkage en wordt er een hersteladvies afgegeven. Het onderzoek betreft een momentopname.

Herstel aan zwembaden wordt door ons bedrijf niet uitgevoerd.
Mocht uw eigen hersteller onverhoopt naar aanleiding van de rapportage nog vragen hebben, is dit altijd mogelijk via ons kantoor. Op deze manier bent u verzekerd dat uw lekkage wordt opgelost en u weer gerust gebruik kunt maken van uw zwembad.

Een onderzoek naar een lekkage aan uw zwembad betekent niet dat het volledige zwembad wordt onderzocht. Wij gaan op zoek naar de lekkage. Na het vinden van een lekkage wordt aan de hand van het verlies door ons bepaald of het noodzakelijk en/of zinvol is om op zoek te gaan naar meerdere lekkages.
Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer na herstel van de gevonden lekkage blijkt dat er nog een lekkage aanwezig is.

Verdere informatie 

Op voorhand worden door ons een aantal vragen aan u gesteld over uw zwembad en over het aanwezige verlies.

Of er duikwerkzaamheden dienen te worden uitgevoerd is door ons op voorhand niet aan te geven. Dit wordt ter plaatse bepaalt door onze expert.

Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden waaraan voldaan dient te worden om onderzoek mogelijk te maken: zo dient het zwembad verwarmd te zijn en in gebruik gesteld te kunnen worden. Ook dient het water helder en schoon te zijn en het waterniveau zo hoog mogelijk.

Onderzoek aan uw zwembad kan het gehele jaar worden uitgevoerd:
In de periode van april tot en met september worden er duikwerkzaamheden uitgevoerd wanneer nodig,
In de periode oktober tot en met maart gaan wij niet in het zwembad, er worden geen duikwerkzaamheden uitgevoerd.
Onderzoeken worden alleen bij droog weer uitgevoerd in verwarmde zwembaden.
Wanneer op de geplande datum regen of slecht weer wordt verwacht zijn wij genoodzaakt de afspraak te verplaatsen.

Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

Werkzaam in heel Nederland

Wij zijn in heel Nederland werkzaam, ook voor de grote bekende verzekeringsmaatschappijen, en zijn daarom altijd snel ter plaatse om een lekkage op te sporen.
De tarieven welke wij hanteren zijn vaste tarieven. De prijzen zijn voor elke regio in Nederland gelijk.

Of een lekdetectie aan uw zwembad door uw verzekering wordt vergoed hangt af van oorzaak van de lekkage en uw polisvoorwaarden. Wij raden u daarom aan om contact met uw verzekering op te nemen wanneer u vragen heeft over de vergoedingen.

Wilt u meer informatie over de prijs van een lekdetectie aan uw zwembad?
Neem dan gerust contact met ons op.

Offerteaanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Offerte aanvragen