Lekt uw dak? Wij bieden de oplossing

Lekt uw dak? Wij bieden de oplossing

Neem contact op

Daklekkage platte daken

De belangrijkste oorzaken van een lek aan een plat dak zijn slijtage en een verkeerde montage. Maar ook beschadigingen tijdens het gebruik zijn mogelijk. Denk aan het lopen op een plat dak bij heet weer of het stoten van scherpe punten tegen de folie van het plat dak. Wat de oorzaak ook is: er moet iets gebeuren, anders wordt het lek alleen maar groter. Daarnaast kan dak lekkage erg veel schade toebrengen in uw woning. Wanneer dit gebeurt moet niet alleen het lek worden gemaakt maar ook de extra waterschade. Laat nu uw lekkage plat dak vinden en herstellen.

Daklekkage platte daken oplossen

Soms kunnen we een lek aan een plat dak met het blote oog zien. Lukt dat niet, dan hebben we verschillende technieken tot onze beschikking. Zo kunnen we binnen de plaats van de condens bepalen door infrarood. De rookproef is geschikt bij grinddaken. Gevels kunnen we onderzoeken met een endoscoop en ultrasoon onderzoek. Door het goed inschatten van de oorzaak van het lek is het mogelijk gericht aan de slag te gaan. Laat uw hierbij altijd bijstaan door een professional. Dit kan u veel tijd en geld besparen.

Lekkage dak herstelkosten

Een lekkage is erg vervelend, de kosten die hierbij komen kijken wilt u natuurlijk zo beperkt mogelijk houden. In overleg met u samen en/of evt. rechtstreeks met uw verzekeraar kunnen wij deze lekkage (vervolg- ) schades ook herstellen. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waar door het geheel wordt bespoedigd en u niet nog langer hoeft te wachten op een andere reparateur voor de herstelwerkzaamheden. Dit is mogelijk doordat er bij Lekkageservice van Gerven professionals in dienst zijn met hun eigen expertise. Zo kan de wand opnieuw gestuukt worden en tegels opnieuw worden geplaatst.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer