Lekdetectie Breda

Lekdetectie Breda

Neem contact op

Woon jij in Breda en heb je last van een lekkage? Kies dan voor een betrouwbare lekdetectie in Breda, uitgevoerd door Lekkageservice Van Gerven.

Dankzij onze moderne manier van lekdetectie kunnen wij de exacte locatie van jouw lekkage opsporen. En dat zonder muren open te breken of schade te veroorzaken!

Lekkages zitten vaak verscholen in de woningconstructie waardoor je deze onmogelijk zelf kunt traceren, laat staan repareren. Bij Lekkageservice van Gerven kunnen we zowel lekdetectie-als reparatie uitvoeren in Breda.

Maak direct een afspraak. Wij komen zo snel mogelijk jouw kant op!

Last van deze klachten? Kies direct voor lekdetectie

Onderstaande klachten kunnen tekenen van een lekkage zijn:

Heb jij last van een of meerdere klachten die we hierboven weergeven? Dan is de kans groot dat je een lekkage hebt. Een lekkage kan voor veel schade zorgen als deze niet snel wordt gerepareerd. Aarzel dus niet langer en neem direct contact op.

Lekdetectie in Breda, zonder hak-en breekschade

Wij kunnen de lekdetectie in Breda geheel zonder hak-en breekschade uitvoeren. Onze vakmensen voeren een nauwkeurig onderzoek uit om de locatie en oorzaak van de lekkage te kunnen vaststellen. Om dit te doen kan gebruik worden gemaakt van verschillende vormen van lekdetectie, afhankelijk van de verwachtingen.

Bij het vermoeden van een waterleidinglekkage is bijvoorbeeld akoestische lekdetectie het meest relevant, terwijl infraroodcamera’s lekkages kunnen opsporen in geval van warmteverlies. Daarnaast zijn er ook speciale methodes om bijvoorbeeld een gaslek op te sporen. Voor elke lekkagesoort hebben wij een verschillende oplossing. Wat al deze methodes echter gemeen hebben is een betrouwbare uitslag en het voorkomen van hak-en breekschade.

Na de lekdetectie in Breda krijg je een uitgebreid rapport waarin staat wat de eventuele vervolgstappen zijn. Indien gewenst kunnen wij vaak direct de lekkage voor je repareren.

Maak een afspraak

Zodra er een afspraak is gemaakt zorgen wij ervoor dat jouw lekkage opgespoord en verholpen wordt. Onze lekdetectie in Breda is snel, effectief en doeltreffend. Er vindt geen schade plaats aan je pand, constructie of apparatuur.

Vrijblijvend contact

Wij maken graag een afspraak met je voor lekdetectie in Breda (en omgeving) wanneer je een lekkage vermoedt. Een lekkage wil je natuurlijk zo snel mogelijk wilt verhelpen, dus bel 040 292 81 70 voor een afspraak. We zijn bekend in Breda en zijn dus snel ter plaatse om je te helpen.

Heb je andere vragen rondom lekdetectie of onze lekkageservice? Ook dan staan we voor je klaar.

Heb je een lekkage in een andere locatie dan Breda? Bekijk in welke locaties wij nog meer lekdetectie uitvoeren in Nederland.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage