Lekdetectie in regio Groningen

Lekdetectie in regio Groningen

Bel ons

Kamp je met een lekkage, maar weet je niet precies waar het probleem vandaan komt? Lekkageservice Van Gerven is dé specialist op het gebied van lekdetectie in Groningen. Met onze geavanceerde apparatuur weten onze specialisten het lek binnen no-time op te sporen. Efficiënt, professioneel en in de meeste gevallen zonder hak- of breekwerk.

Waar in de Martinistad je ook woont, of dat nu aan de rand van het Noorderplantsoen is of in de wijk Gravenburg, ons team is snel ter plaatse om je uit de brand te helpen. Natuurlijk geldt dit ook voor de rest van de provincie, zoals in Veendam of Delfzijl. Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Lekdetectie ter preventie van grote problemen

Een lekkage kan voor grote problemen zorgen. Denk aan schimmelvorming en houtrot bij een waterlekkage, of aan explosie- en verstikkingsgevaar bij een gaslek.

Wanneer je een lekkage ontdekt, wil je deze dan ook zo snel mogelijk verhelpen. Helaas is de oorzaak van de lekkage niet altijd met het blote oog te zien. Dat komt omdat leidingen, die vaak de oorzaak zijn van een lekkage, zich achter muren en onder vloeren bevinden. Ook bij een lekkage aan een plat dak is de plaats waar water naar beneden sijpelt niet altijd de plaats van het lek.

Met lekdetectie wordt een lekkage door middel van moderne apparatuur en speciale detectiemethoden opgespoord. Dit voorkomt onnodig sloopwerk en verlies van kostbare tijd.

Hoe werkt lekdetectie in Groningen?

Lekkageservice Van Gerven maakt gebruik van de nieuwste apparatuur en de modernste lekdetectietechnieken om jouw lekkage in Groningen op te sporen. Wanneer je melding maakt van de lekkage, komen wij direct bij je langs voor een inspectie. We weten de weg: zowel in het centrum van de Stad als in overige delen van de provincie. Van Ter Apel tot Pieterburen en van Drieborg tot Marum, wij zijn snel ter plaatse.

Afhankelijk van jouw hulpvraag gebruiken we onder meer warmtebeeldcamera’s, endoscopen en rook- of kleurstoftesten voor de lekdetectie. Ons doel? Het voorkomen van hak- of breekwerk. In het geval van lekdetectie aan een plat dak, voorkomen we bijvoorbeeld schade aan de dakconstructie. Het is voor ons erg belangrijk dat jouw huis zo min mogelijk beschadiging oploopt tijdens het opsporen van de lekkage.

Na de lekdetectie maken wij een uitgebreide rapportage, die we onderbouwen met verhelderende foto’s.

Voor welke lekkages?

Een greep uit de lekkages die we kunnen opsporen:

Op onze pagina ‘lekkage in huis’ zie je nog veel meer lekkages die we kunnen detecteren.

Lekdetectie: ook in Groningen

Lekkageservice Van Gerven helpt met snelle en doeltreffende lekdetectie in heel Nederland, dus ook in het hoge noorden. Heb jij een waterleidinglekkage, een daklekkage of een gaslek in Groningen? We komen graag langs.

Aarzel niet en maak direct een afspraak. Dat kan door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 040 – 2928170. Natuurlijk beantwoorden we ook graag al uw andere vragen rondom lekkages.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage