Lekkage? Wij staan voor je klaar

Lekkage? Wij staan voor je klaar

Bel ons

Lekkageservice van Gerven is specialist in het opsporen en herstellen van lekkages

Een lekkage komt altijd ongelegen. Dat weten wij als geen ander. Daarom ligt bij ons de focus op een snelle detectie van jouw lek en een spoedig herstel zonder hak- of breekwerk. Bij Lekkageservice van Gerven weet je dat het goed komt. Onze mensen staan voor u klaar en doen er alles aan om u te helpen. Door onze specialistische detectietechnieken ontdekken en herstellen we elk lek. Ook helpen we u, als u dat wilt, met de administratieve afwikkeling van de schadebehandeling. Van detectie en herstel tot het professioneel drogen: Lekkageservice van Gerven is uw partner.

Lekdetectie

Werken bij Lekkageservice van Gerven

Ben jij servicegericht, heb je een passie voor techniek en houd je van afwisseling in je werk? Dan ben je bij ons goed op je plek. Bij Lekkageservice van Gerven leren we elke dag in de praktijk en hechten we veel waarde aan de inzet, mentaliteit en het inzicht van onze mensen. Ervaring wordt bij ons nog goed op waarde geschat en dat hoeft echt niet altijd precies in de gevraagde functie te zijn die we aanbieden.

Misschien ben jij namelijk wel op plekken geweest door jouw (werk)verleden, waardoor je veel dingen geleerd hebt, die waardevol kunnen zijn in de lekdetectie branche. Dus ook als jij die technicus bent die vanachter het bureau juist in de praktijk aan de slag wil, of als jij die schoolverlater bent die zich graag verder wil scholen in onze branche: we nodigen je uit om eens kennis te komen maken. We ontmoeten je graag om samen te kijken of jij bij ons goed op je plek bent.

Momenteel hebben wij meerdere openstaande vacatures. Kijk snel op onze pagina vacatures en stuur ons een mail met daarin je CV en motivatiebrief.