Lekdetectie Eindhoven

Lekdetectie Eindhoven

Neem contact op

Een lekkage ontdekken is verontrustend en vaak is haast geboden om erger te voorkomen. Waar de lekkage zichtbaar is, is niet vanzelfsprekend de plaats waar de lekkage zich bevindt. Het kan zelfs zijn dat de lekkage al geruime tijd aanwezig is, en onzichtbaar al veel schade heeft veroorzaakt. Door gebruik te maken van speciale apparatuur kunnen we snel en doeltreffend de exacte plaats van de lekkage opsporen. Dit doen we ‘stofvrij’, omdat er geen breekwerkzaamheden voor hoeven te worden uitgevoerd. Lekdetectie is inzetbaar bij water– en gaslekken, maar ook bij ventilatieproblemen of stankoverlast.

Lekdetectie Eindhoven: van signaleren tot repareren

Om onze lekdetectie in Eindhoven snel en adequaat uit te kunnen voeren maken we gebruik van diverse soorten, wetenschappelijk onderbouwde technieken. Afhankelijk van het vermoedelijke probleem kunnen we lekdetectie uitvoeren met behulp van o.a. camera’s, op basis van warmtedetectie, geluidsdetectie of rookdetectie of een combinatie hiervan. Deze moderne en nauwkeurige vorm van lekdetectie geeft zekerheid tegen minimale overlast. Over het resultaat van de lekdetectie ontvangt u een lekkageschade rapport, onderbouwd met foto’s. Het rapport geeft u inzicht over de situatie en is van belang voor uw verzekeraar. In overleg wordt de lekkage en de eventuele vervolgschade door ons hersteld.

Non-destructieve lekdetectie in eindhoven

Het grote voordeel van de moderne manier van lekdetectie is dat het een snelle, effectieve en moderne oplossing is waarbij geen breekwerk nodig is. Dit geeft een reductie in de onderzoek- en herstelkosten. Daarnaast verkort het de tijd die verloopt tussen het constateren van lekkage en het herstel. En dit tegen minimale overlast. Bij Lekkageservice werken we met zeer gespecialiseerde medewerkers. Wanneer u bij ons telefonisch of online een aanvraag voor lekdetectie in Eindhoven heeft gedaan wordt het onderzoek uitgevoerd door een van onze eigen detectiespecialisten. Deze rapporteert aan u, uw verzekeraar en aan ‘kantoor’. In het vervolgtraject wordt u geholpen door een van onze medewerker die gespecialiseerd is in schadeherstel.

Wij helpen u graag verder

De vakmensen van Lekkageservice hebben als werkgebied Eindhoven en omgeving. Wanneer u een lekkage heeft geconstateerd, of een lekkage vermoedt, helpen wij u graag op snel weg naar meer zekerheid en herstel. U kunt ons bereiken via 040 292 81 70. Of gebruikt u het contactformulier. Uiteraard kunt u hier ook al uw vragen over ons product en onze werkwijze kwijt. Wij helpen u graag.

Heeft u een lekkage in een andere locatie dan Eindhoven? Bekijk in welke locaties wij nog meer lekdetectie uitvoeren in Nederland.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage