Pannendak lekkage opsporen

Pannendak lekkage opsporen

Neem contact op

Last van een schuin dak lekkage?

Lekkage aan een pannendak wordt vaak pas laat ontdekt. Je herkent het probleem vaak door vlekken en kringen op het plafond, water op de muren of loskomend behang.

Het zou kunnen dat dit veroorzaakt wordt door enkele dakpannen die verkeerd liggen door bijvoorbeeld een storm, of een dakgoot die verstopt zit. Maar ook bij de aansluitingen van een dakkapel kunnen zich problemen voordoen. En soms is de isolatie van een dak niet goed aangebracht.

Kortom: er zijn verschillende oorzaken voor een pannendak lekkage. Maar veel interessanter is hoe dit opgelost moet worden.

Daklekkage schuine daken oplossen

Bij het uitvoeren van een bouwkundig onderzoek gebruiken wij diverse technieken om erachter te komen waar in het dak het lek zich bevindt. Zo kunnen we temperatuurverschillen ontdekken via thermografisch onderzoek. Uiteraard gebruiken wij nog meer technieken om de lekkage te achterhalen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het opsporen van daklekkages.

Na afloop van het onderzoek ontvangt u van ons een meetrapport met daarin de klachtomschrijving, de toegepaste technieken, de conclusie en een hersteladvies. In het meetrapport worden ook foto’s geplaatst van de onderzoeksmethodes, de schade en de oorzaken.

Heb je last van een plat dak lekkage? Dan helpen we je graag. Lees ook verder op onze pagina bouwkundig onderzoek

Neem direct contact op om een afspraak te maken of vraag online uw offerte aan.

Offerte aanvraag bouwkundig onderzoek

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Offerte aanvragen