Pannendak lekkage opsporen & repareren

Pannendak lekkage opsporen & repareren

Neem contact op

Last van een schuin dak lekkage?

Lekkage aan een pannendak wordt vaak pas laat ontdekt. Je herkent het probleem vaak door vlekken en kringen op het plafond, water op de muren of loskomend behang.

Het zou kunnen dat dit veroorzaakt wordt door enkele dakpannen die verkeerd liggen door bijvoorbeeld een storm, of een dakgoot die verstopt zit. Maar ook bij de aansluitingen van een dakkapel kunnen zich problemen voordoen. En soms is de isolatie van een dak niet goed aangebracht.

Kortom: er zijn verschillende oorzaken voor een pannendak lekkage. Maar veel interessanter is hoe we het op kunnen lossen. Wij helpen je daar graag bij.

Daklekkage schuine daken oplossen

Bij het uitvoeren van een bouwkundig onderzoek gebruiken wij diverse technieken om erachter te komen waar in het dak het lek zich bevindt. Zo kunnen we temperatuurverschillen ontdekken via thermografisch onderzoek. Maar ook door middel van een ultrasoon meting is de oorzaak van het lek te achterhalen.

In overleg  kunnen wij deze lekkage (vervolg-) schades ook herstellen. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar jouw verzekeraar waardoor het geheel wordt bespoedigd en je niet nog langer hoeft te wachten op een andere reparateur voor de herstelwerkzaamheden.

Heb je last van een plat dak lekkage? Ook dan helpen we je graag.

Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage