Lekdetectie in Rotterdam en omstreken

Lekdetectie in Rotterdam en omstreken

Maak direct een afspraak

Ben jij woonachtig in regio Rotterdam en heb je behoefte aan lekdetectie? Heb je bijvoorbeeld last van vochtige plekken in de muren, schimmel of last van toch zonder dat er iets open staat?

Lekkageservice van Gerven spoort het lek snel voor je op en verhelpt het probleem. Zo kun jij binnen een mum van tijd weer onbezorgd wonen of werken.

Een lek zit vaak verstopt in muren of woningconstructies. Het is daarom onbegonnen werk om zelf op onderzoek uit te gaan. Dankzij onze moderne manier van lekdetectie kunnen wij jouw lek snel lokaliseren én verhelpen om zo vervelende gevolgen te voorkomen. En het mooiste: daar komt geen onnodig hak- of breekwerk aan te pas.

Neem direct contact op om een afspraak te maken. Wij kennen de weg in Rotterdam en zijn dus snel ter plaatse.

Lekdetectie in Rotterdam: zo pakken we dat aan!

Lekkageservice van Gerven is dé lekkagespecialist in regio Rotterdam. Je kunt bij ons terecht voor het traceren van water-, warmte-, gas- en daklekkages. Hoe we dat doen? Dat kan op verschillende manieren.

Met onze geavanceerde lekdetectietechnieken en apparatuur sporen wij problemen snel op waarna onze specialisten direct overgaan op reparatie. Wij maken onder meer gebruik van de volgende technieken: ultrasoon metingen, endoscopieën, druktesten, rooktesten en traceergasdetectie. Hiermee kunnen we zeer nauwkeurig te werk gaan.

Hebben we de lekkage gevonden? Dan hoeft alleen dat deel van de muur opengebroken te worden waar het lek zich bevindt. Zo voorkomen we onnodige schade en kosten!

Een lekkage herken je zo

Een lekkage betekent in lang niet alle gevallen dat er water door de muur komt. Er zijn ook andere symptomen die kunnen wijzen op een lek. Denk hierbij aan:

  • Vochtige plekken in muren, plafonds of vloeren;
  • Schimmel of een vervelende, muffe lucht;
  • Tocht, zonder dat er ramen of deuren openstaan;
  • Warmteverlies;

Het is zaak zo snel mogelijk een specialist in te schakelen wanneer je last hebt van één of meerdere van bovenstaande punten.

Vermoed je last te hebben van een lekkage in of aan huis? Laat dan uit voorzorg een lekdetectie uitvoeren. Op deze manier kunnen we écht grote problemen voor zijn. Laat bijvoorbeeld je dakbedekking controleren na een grote storm.

Voorkomen is beter dan genezen!

Wij regelen alles

Of je nu in Barendrecht woont, Charlois of in Schiedam: onze lekdetectie is snel, effectief en doeltreffend. Het onderzoek wordt uitgevoerd door ervaren specialisten welke een uitgebreid rapport aanleveren. Hierin staat alle relevante informatie over de lekkage en wat er eventueel nodig is voor de reparatie ervan.

Woon je in Rotterdam en heb je last van een lek? Bel ons direct voor lekdetectie!

Vermoed je een lek, of komt het water al uit de muren? Maak dan direct een afspraak voor een lekdetectie. Onze mensen zijn snel ter plaatse om jouw lekkage op te sporen én te verhelpen.

Voor een afspraak, maar ook voor al je andere vragen over lekkages, kun je ons altijd bellen op 040 292 81 70 of het contactformulier invullen.

Welke vraag over lekdetectie jij ook hebt, wij hebben het antwoord!

Bekijk ook onze blog voor meer informatie en tips. 

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage