Gaslek opsporen & repareren

Gaslek opsporen & repareren

Direct contact

Een gasleidinglekkage kan de veroorzaker zijn van een veelheid aan klachten en schades. De oorzaak van een gasleidinglekkage kan bijvoorbeeld liggen in een verkeerde montage of in de ‘werking’ van een woning.

Lees meer over de symptomen van een gaslek.

Hoe ontstaat een gaslek?

Het opsporen van een gasleidinglekkage kan op verschillende manieren. Afhankelijk van de situatie bepalen we welke opsporingsmethode de beste kans op snel resultaat geeft. Meestal werken we met traceergas. We sluiten de leiding af, brengen er traceergas in en kunnen vervolgens precies aantonen waar de gasleidinglekkage optreedt.

Wij kunnen deze lekkage (vervolg- ) schades herstellen in overleg met jou en/of rechtstreeks met je verzekeraar. Na afloop sturen we altijd een uitgebreid lekkageschade rapport.

Wij zijn in geheel Nederland werkzaam en zijn daarom altijd snel ter plaatse om een gaslek op te sporen. Bekijk de locaties van waar wij lekdetectie in Nederland verzorgen.

Gaslek? Neem contact op!

Gaslek laten repareren? Neem contact op. Wij zijn gespecialiseerd in lekdetectie en kunnen de lekkage met minimale hak- en breekschade repareren.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Offerte aanvragen