Riolering lekkage opsporen – Lekkageservice

Riolering lekkage

In de meeste gevallen wordt een riolering lekkage veroorzaakt door een breuk in het riool. De meeste breuken ontstaan door slijtage van de leidingen. Soms zijn werkzaamheden in of rond de riolering de oorzaak van de breuk. Heel soms komt het voor dat een verstopping in de riolering de lekkage veroorzaakt. Het afvoerwater hoopt op en blijft druk opbouwen totdat het een weg naar buiten forceert.

Riolering lekkage opsporen

Om een riolering lekkage op te sporen zijn er vele mogelijkheden. Afhankelijk van uw situatie wordt een van de volgende technieken ingezet: Relatieve vochtmeting, Visuele Inspectie, Endoscopie. Kleurstofdetectie, Riool camera, Akoestiek, Thermografie.

In overleg met u samen en/of evt. rechtstreeks met uw verzekeraar kunnen wij deze lekkage (vervolg- ) schades herstellen. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waar door het geheel wordt bespoedigd en u niet nog langer hoeft te wachten op een andere reparateur voor de herstel werkzaamheden.

Sanitaire ruimtes

LekkageService van Gerven is een totaalinstallateur met expertise in de zakelijke- als particuliere markt, industrie, utiliteit, woning- en verbouw. Binnen deze markten legt LekkageService van Gerven zich steeds meer toe op duurzaamheid en natuurlijke energiebronnen, gekoppeld aan een optimaal gebruiksgemak, luxe en design.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer