Wij ontzorgen je bij een badkamerlekkage

Wij ontzorgen je bij een badkamerlekkage

Neem contact op

Een badkamerlekkage zorgt voor veel overlast. Vochtplekken in muren en plafonds, soms zelfs in naastgelegen ruimtes. Hoe langer er sprake is van een lekkage, hoe meer schade je uiteindelijk hebt.

Daarom is het belangrijk dat je de lekkage in je badkamer zo snel mogelijk oplost.

Neem direct contact op  zodat wij jouw badkamerlekkage kunnen opsporen en repareren.

Mogelijke oorzaken van lekkage in een badkamer

Een lekkage in de badkamer kan verschillende oorzaken hebben. De drie meest voorkomende oorzaken zijn:

1.     Waterleiding

Waterleidingen zitten weggewerkt in de muur of vloer van je badkamer. Als jouw badkamerlekkage eigenlijk een waterleidinglekkage is, is het inschakelen van een professional extra belangrijk. Wij kunnen, middels een lekdetectie, precies bepalen waar het lek zit, zodat we zo min mogelijk hoeven te breken.

2.     Kit-of voegwerk

Ook versleten, gescheurd of loszittend kit- en voegwerk kan een oorzaak zijn. Wanneer er sprake is van een voeglekkage tussen tegels, kan het vocht achter de muur gaan zitten. Dit kan lelijke vochtplekken veroorzaken.

3.     Montagefout

Naast later ontstane problemen kan er ook een fout zijn gemaakt tijdens de montage.

Opsporing van een badkamerlekkage

De lekkage in de badkamer opsporen kan op verschillende manieren. Hierbij worden professionele technieken gebruikt.

Voor het opsporen van de badkamerlekkage zijn er verschillende mogelijkheden. Wij kijken per situatie welke lekdetectie-techniek het beste past. Door onze jarenlange ervaring weten wij dit vaak al in één oogopslag.

Deze drie opsporingstechnieken zetten wij het vaakst in voor badkamerlekkages:

1.     Endoscopie

Één van de technieken voor lekdetectie is een endoscopie. Deze techniek is uitermate geschikt voor het vinden van lekkages aan de onderzijde van de douchebak of het bad, het inbouwreservoir van het toilet en in leidingen.

2.     Infraroodtechniek

Een alternatief is het gebruik van infraroodtechniek, ook wel warmtebeeldcamera genoemd. Met deze techniek wordt temperatuur in beeld gebracht. De infraroodcamera kan goed gebruikt worden bij waterleidingen, vocht en tochtproblemen en constructieproblemen in de badkamer.

3.     Kleurstoftest

Voor het opsporen van voeglekkages in badkamer kan de kleurstoftest gebruikt worden. Wanneer de vloeistof met water in aanraking komen maakt deze zichtbaar welke voegen lekken en welke niet.

Ook voor reparatie van de badkamerlekkage

Ook voor schadeherstel ben je bij ons aan het juiste adres.

Dit is niet overal zo. Veel lekdetectiebedrijven kunnen geen lekkages repareren, en veel loodgieters beschikken niet over de meest geavanceerde apparatuur om lekkages op te sporen.

Lekkageservice van Gerven adviseert je graag wat de beste oplossing is voor jouw probleem. Laat de lekkage in de badkamer opsporen en herstellen door onze experts. De badkamer lekkage wordt op professionele wijze herstelt zonder onnodige extra schade.

Vraag direct een offerte aan. Wij lossen de badkamerlekkage razendsnel voor je op.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring