Wij ontzorgen u bij een badkamerlekkage

Wij ontzorgen u bij een badkamerlekkage

Neem contact op

Een badkamerlekkage zorgt voor veel overlast. Vochtplekken in muren en plafonds, soms zelfs in naastgelegen ruimtes. Hoe langer er sprake is van een lekkage, hoe meer schade u uiteindelijk heeft.

Daarom is het belangrijk dat u de lekkage in uw badkamer zo snel mogelijk oplost.

Neem direct contact op  zodat wij uw badkamerlekkage kunnen opsporen en repareren.

Mogelijke oorzaken van de lekkage in uw badkamer

Een lekkage in uw badkamer kan verschillende oorzaken hebben. De drie meest voorkomende oorzaken zijn:

1.     Waterleiding

Waterleidingen zitten weggewerkt in de muur of vloer van uw badkamer. Als uw badkamerlekkage eigenlijk een waterleidinglekkage is, is het inschakelen van een professional extra belangrijk. Wij kunnen precies bepalen waar het lek zit, zodat we zo min mogelijk hoeven te breken.

2.     Kit-of voegwerk

Ook versleten, gescheurd of loszittend kit- en voegwerk kan een oorzaak zijn. Wanneer er sprake is van een voeglekkage tussen tegels, kan het vocht achter de muur gaan zitten. Dit kan lelijke vochtplekken veroorzaken.

3.     Montagefout

Naast later ontstane problemen kan er ook een fout zijn gemaakt tijdens de montage.

Opsporing van uw badkamerlekkage

De lekkage in de badkamer opsporen kan op verschillende manieren. Hierbij worden professionele technieken gebruikt.

Voor het opsporen van de badkamerlekkage zijn er verschillende mogelijkheden. Wij kijken per situatie welke lekdetectie-techniek het beste bij uw lekkage past. Door onze jarenlange ervaring weten wij dit vaak al in één oogopslag.

Deze drie opsporingstechnieken zetten wij het vaakst in voor badkamerlekkages:

1.     Endoscopie

Een van de technieken voor lekdetectie is een endoscopie. Deze techniek is uitermate geschikt voor het vinden van lekkages aan de onderzijde van de douchebak of het bad, het inbouwreservoir van het toilet en in leidingen.

2.     Infraroodtechniek

Ook kan er gebruik worden gemaakt van infraroodtechniek, ook wel warmtebeeldcamera genoemd. Met deze techniek wordt temperatuur in beeld gebracht. De infraroodcamera kan goed gebruikt worden bij waterleidingen, vocht en tochtproblemen en constructieproblemen in de badkamer.

3.     Kleurstoftest

Voor het opsporen van voeglekkages in badkamer kan de kleurstoftest gebruikt worden. Wanneer de vloeistof met water in aanraking komen maakt deze zichtbaar welke voegen lekken en welke niet.

Wij repareren de lekkage in uw badkamer

Ook voor schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres.

Dit is niet overal zo. Veel lekdetectiebedrijven kunnen geen lekkages repareren, en veel loodgieters beschikken niet over de meest geavanceerde lekdetectie apparatuur om lekkages op te sporen.

Lekkageservice van Gerven adviseert u graag wat de beste oplossing is bij uw probleem. Laat de lekkage in de badkamer opsporen en herstellen door onze experts. De badkamer lekkage wordt op professionele wijze herstelt zonder onnodige extra schade.

Vraag direct een offerte aan. Wij lossen uw badkamerlekkage razendsnel voor u op.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer