Badkamer lekkage opsporen – Lekkageservice

Badkamer lekkage

Een badkamer lekkage kan voor veel overlast zorgen, zoals vochtplekken in muren of plafond. In sommige gevallen kan zelfs in naastgelegen ruimtes, of op de onderliggende verdieping(en) schade ontstaan. De badkamer lekkage snel oplossen is dus erg belangrijk.

Lek opsporen in badkamer

Een badkamer lekkage kan verschillende oorzaken hebben. Hierbij kunt u denken aan een lek in de waterleiding. De waterleidingen zitten vaak mooi weggewerkt in de muur of vloer. Het is dan ook belangrijk het lek goed in kaart te brengen voordat er gesloopt gaat worden. Zo wordt onnodige (vervolg-)schade voorkomen. Ook versleten, gescheurd of loszittend kit- en voegwerk kan een oorzaak zijn. Wanneer er sprake is van een voeg lekkage tussen tegels kan het vocht achter de muur gaan zitten. Dit kan lelijke vochtplekken veroorzaken. Naast later ontstane problemen kan er ook een fout zijn gemaakt tijdens de montage.

Lekkageservice van Gerven adviseert u graag wat de beste oplossing is bij uw probleem. Laat de lekkage in de badkamer opsporen en herstellen door onze experts. De badkamer lekkage wordt op professionele wijze herstelt zonder onnodige extra schade. De lekkage in de badkamer opsporen kan op verschillende manieren. Hierbij worden professionele technieken gebruikt. Een endoscopie kan erg goed gebruikt worden bij badkamer lekkage. Deze techniek is uitermate geschikt voor het vinden van lekkages aan de onderzijde van de douchebak of het bad, het inbouwreservoir van het toilet en in leidingen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van infraroodtechniek, ook wel warmtebeeldcamera genoemd. Met deze techniek wordt temperatuur in beeld gebracht. De infraroodcamera kan goed gebruikt worden bij waterleidingen, vocht en tochtproblemen en constructieproblemen in de badkamer. Voor het opsporen van voeglekkages in badkamer kan de kleurstof test gebruikt worden. Wanneer de vloeistof met water in aanraking komen maakt deze zichtbaar welke voegen lekken en welke niet.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer