Schimmelproblemen zijn er om opgelost te worden

Schimmelproblemen zijn er om opgelost te worden

Neem contact op

Heeft u last van schimmel in huis?

Men ontdekt schimmelvorming aan een muffe of rottende geur. Schimmel vormt zich door een goede vochtigheid, warmte en voedingsbodem. Problemen met schimmelvorming vinden hun oorsprong ook vaak in de fundering van het huis of in de kruipruimte. Men gaat eerst onderzoeken wat de bron is. Dit doet men via ruimtelucht, aangetaste materialen of huisstof te analyseren.
Vervolgens kunnen wij met vochtmeter bepalen hoe het vochtgehalte van de ruimte is. Bij een te hoge luchtvochtigheid kunnen nl. schimmels ontstaan. Aan de hand van de vochtwaarde wordt bekeken wat hieraan gedaan kan worden.

Schimmel problemen oplossen

Schimmelvorming kan men tegen gaan door: poreuse ondergronden zoals bij stucwerk boven tegels of op het plafond te behandelen zodat er geen vocht intrekt en het tijdig vervangen van de kitvoegen. In overleg met u samen en/of evt. rechtstreeks met uw verzekeraar kunnen wij deze lekkage (vervolg- ) schades ook herstellen. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waar door het geheel wordt bespoedigd en u niet nog langer hoeft te wachten op een andere reparateur voor de herstel werkzaamheden.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer