Voeg lekkage opsporen – Lekkageservice

Voeg lekkage

Met een voeg lekkage bedoelen we lekkage in tegelwerk en aansluitingen van materialen zoals douchewanden, badwanden, kranen, putten etc. Vaak zijn de voeglekkages gemakkelijk op te sporen als je weet waar je op moet letten. Meestal worden lekkende voegen opgespoord d.m.v. een visuele controle, of d.m.v. infrarood en/of endoscopie.

Voeg lekkage oplossen

Vaak zijn dit soort lekkages moeilijk in te schatten wat deze allemaal kunnen veroorzaken. Maar zeker is dat de gevolgen hieruit niet onderschat mogen worden. Wij hebben hier sinds jaar en dag veel ervaring in, en kunnen u precies uitleggen wat de risico’s zijn van dit soort lekkages, en wat u hieraan kunt doen. Natuurlijk kunnen wij ook de ontstane problemen voor u oplossen.
In overleg met u samen en/of evt. rechtstreeks met uw verzekeraar kunnen wij deze lekkage (vervolg- ) schades ook herstellen. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waar door het geheel wordt bespoedigd en u niet nog langer hoeft te wachten op een andere reparateur voor de herstel werkzaamheden.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer