Lekdetectie in regio Den Bosch

Lekdetectie in regio Den Bosch

Maak een afspraak

Heb jij last van een lekkage, maar weet je niet precies waar? Voor lekdetectie in Den Bosch ben je bij Lekkageservice van Gerven aan het juiste adres.

Wij zijn dé specialist in regio Den Bosch voor het traceren van water-, warmte-, gas– en daklekkages en tal van andere lekkages!

Om verdere schade te voorkomen, kun je het beste direct contact opnemen.

Wij zorgen ervoor dat jouw lekkage snel en doeltreffend wordt opgespoord.

Lekdetectie in Den Bosch pakken we als volgt aan

Simpel gezegd is lekdetectie niks anders dan het vinden van de juiste lekkageplek, vaak zonder dat daarbij enig breekwerk nodig is.

Onze lekdetectiespecialisten doen niets liever dan met geavanceerde lekdetectietechnieken en apparatuur lekkages opsporen en eventueel direct repareren. De technieken die we daarvoor inzetten zijn:

Kortom, wij hebben alle expertise op lekdetectiegebied in huis. Daardoor ben jij met Van Gerven verzekerd van een snelle, vakkundige oplossing voor je lekkage en mogelijke vervolgschade.

Het lek repareren

Nadat we het lek hebben opgespoord zorgen we altijd voor een volledige rapportage. Hierin vind je niet alleen alle informatie over de lekkage en onze bevindingen, maar ook informatie over een eventueel vervolgtraject.

Als een reparatie daarbij nodig is, kunnen wij in sommige gevallen zorgen voor schadeherstel. In de andere gevallen kunnen we je doorverwijzen naar een partij die de schade voor je kan repareren.

Woon je in Den Bosch of omgeving en heb je lekkage? Bel ons dan direct!

Ook al heb je slechts een vermoeden van een mogelijke lekkage, wacht dan nooit en maak meteen een afspraak voor een lekdetectie door een van onze meettechnici. Het kleinste water– of gaslek kan namelijk al snel leiden tot erger, met alle mogelijke schade van dien. Daarom komen wij ook altijd snel langs.

Je kunt je lekdetectie in Den Bosch eenvoudig aanvragen via onze contactpagina. Ook voor al je andere vragen over lekkages, het detecteren en eventueel repareren ervan staan wij met plezier voor je klaar.

Omdat Lekkageservice Van Gerven bovendien in heel Nederland opereert, kunnen we behalve in Den Bosch ook elders snel ter plaatse zijn. Bekijk hier waar wij nog meer lekdetectie uitvoeren in Nederland.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage