Kitrandlekkage | Wij repareren het | Lekkageservice

Wij repareren uw kitrandlekkage

Wij repareren uw kitrandlekkage

Neem contact op

Ontstaan en gevolgen van kitrandlekkage

Een kitnaad lekkage kan ongemerkt een heleboel schade veroorzaken. Lekkage door een kapotte kitnaad kan ontstaan door veroudering van de kit. Ook kan door onvoldoende hechting tussen douchebak/bad en de tegels een lek ontstaan. Het is van belang om kitnaden in goede staat te houden en deze met enige regelmaat te controleren. Zo kunt u grote schade door bijvoorbeeld een douchebak lekkage voorkomen. Wanneer het leed is geschied en uw woning waterschade heeft opgelopen, is het raadzaam betreffende douche of bad niet te gebruiken totdat de lekkage goed verholpen is.

Kitrandlekkage oplossen

Het is hierbij van groot belang dat de ondergrond van de nieuwe kit voeg goed vetvrij en voldoende droog is. Dit is vaak een probleem omdat het vocht in veel gevallen al, zonder dat u het heeft gemerkt, ingetrokken is in muren en vloeren. Regelmatig geeft dit vocht problemen, de schade is dan ook zichtbaar in een muur van een aangrenzende slaapkamer of hal. Dit is extra vervelend omdat er hierdoor meer schade is die moet worden verholpen. Eerst moet het lek gevonden worden in de kitnaad om het te kunnen repareren. Pas daarna kan de andere veroorzaakte schade door de kidnaad lekkage worden verholpen.

Wij ontzorgen u

Onze professionals repareren niet alleen het lek. Ook de schade als gevolg van de reparatie wordt vakkundig herstelt. Dit gaat in overleg met u en als het nodig is met de verzekering. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport wordt direct door gestuurd naar uw verzekeraar. Hierdoor wordt het geheel bespoedigd. U hoeft niet nog langer te wachten op een andere reparateur voor de herstelwerkzaamheden. Wij nemen zo veel mogelijk uit uw handen. Zo kunt u snel weer genieten van de badkamer.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer