Hemelwaterafvoer lekkage? Wij bieden de oplossing

Hemelwaterafvoer lekkage? Wij bieden de oplossing

Neem contact op

Hoe ontstaat een hemelwaterafvoer lekkage?

In Nederland valt er behoorlijk veel regen en al dat hemelwater kan voor behoorlijk wat wateroverlast zorgen of dat uw hemelwaterafvoer verstopt raakt. Via de dakgoot stroomt er op jaarbasis een flinke hoeveelheid regenwater door uw verticale regenpijp naar beneden. Indien dit systeem van hemelwaterafvoer onderbroken wordt doordat de regenpijp verstopt raakt door bijvoorbeeld bladeren en vuil, volgt het regenwater de weg van de minste weerstand.

Gevolgen van hemelwaterafvoer lekkage

Het gevolg is dat water langs uw muren en via de overlopende dakgoot naar binnen zal dringen of dat u last krijgt van daklekkage. Aantasting van uw muren zal reeds binnen enkele weken plaatsvinden en lekkage aan het dak is iets waar niemand op zit te wachten.

In overleg met u samen en/of evt. rechtstreeks met uw verzekeraar kunnen wij deze lekkage (vervolg- ) schades ook herstellen. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waar door het geheel wordt bespoedigd en u niet nog langer hoeft te wachten op een andere reparateur voor de herstel werkzaamheden.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer