Lekdetectie: wij sporen elk lek op

Lekdetectie: wij sporen elk lek op

Direct contact

Lekdetectie: de beste oplossing bij lekkages

Een lekkage aan je woning is op zijn zachtst gezegd vervelend. En het kan een dure aangelegenheid zijn om het lek te repareren. Lekdetectie biedt dan de uitkomst!

In veel gevallen is het repareren van de lekkage aan een waterleiding of cv-leiding relatief goedkoop. Maar leidingen zitten vaak weggewerkt in vloeren en muren, waardoor je ze niet zonder hak- en breekwerk kunt repareren.

Het kan een hele zoektocht zijn om een lek te vinden. Gelukkig beschikt Lekkageservice van Gerven over de modernste lekdetectie-technieken, zodat het lek snel gevonden wordt.

Zo voorkomen we onnodige hak- en breekschade en worden lekkages sneller verholpen.

Lekdetectie is daarom de beste én goedkoopste oplossing bij lekkages.

Lekdetectie zonder hak-en breekschade

Vroeger was je bij een lekkage overgeleverd aan een zoektocht vol hak en breekwerk. Bij pech zelfs door de hele woning!

Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei geavanceerde opsporingstechnieken op de markt. Deze technieken maken het voor onze experts mogelijk om een lekkage zonder onnodig hak- en breekwerk te lokaliseren.

Voor lekdetectie worden verschillende opsporingstechnieken gebruikt. Denk hierbij aan infraroodtechniek, endoscopie en ultrasoonmetingen.

Zo kan het lek snel en nauwkeurig worden opgespoord.

Bespaar kosten door lekdetectie

Een succesvolle lekdetectie bespaart veel kosten. Na de lekdetectie is een goed plan van aanpak noodzakelijk, waarmee we proberen om zo min mogelijk vervolgschade te veroorzaken.

Wij houden altijd voor ogen dat een lekdetectie dit doel moet dienen. Wanneer we de oorzaak van een lekkage gevonden hebben, gaan we doelgericht aan de slag. Het lek moet immers met zo min mogelijk (vervolg-) schade worden verholpen.

Bij Lekkageservice van Gerven werken we praktisch: wij lossen de gevonden lekkages ook echt op! Wij herstellen niet alleen het lek, maar kunnen ook de bijkomende schade repareren. Dit gebeurt natuurlijk in goed overleg met met jou en eventueel de verzekeraar.

Doordat we zowel detectie als reparatie en herstel aanbieden, wordt de lekkage sneller verholpen en heb je slecht met één partij te maken. Je hoeft namelijk niet te wachten op een andere reparateur voor de herstelwerkzaamheden.

Daarom kies je voor Lekkageservice van Gerven

Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen die je graag ontzorgen. We helpen je graag met:

Last van lekkage? Neem contact op!

Heb je last van een lekkage? En wil je weten wat Lekkageservice van Gerven voor jou kan beteken? Neem contact op.

We adviseren je graag over de mogelijkheden en kosten.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage