Lekdetectie | Zonder hak-en breekwerk | Lekkageservice

Lekdetectie: wij sporen elk lek op

Lekdetectie: wij sporen elk lek op

Direct contact

Lekdetectie: wij sporen elk lek opĀ 

Een lekkage aan je woning is op zijn zachtst gezegd vervelend. Het kan een dure aangelegenheid zijn om het lek op te lossen. In veel gevallen is het repareren van de lekkage aan een waterleiding of cv-leiding relatief goedkoop. Daar zitten dus de grootste kosten niet in de praktijk. Maar installatieleidingen zitten meestal weggewerkt in constructies en muren, waardoor ze vaak niet te repareren zijn zonder schade. Het kan een hele zoektocht zijn om te achterhalen waar de lekkage zich bevindt. Het is van belang om te weten wat de oorzaak van het probleem is. Wanneer je een lekkage hebt, is het prettig als dit snel en vakkundig wordt opgelost. Door de schade te beperken kun je snel weer gebruik maken van de ruimte. Lekdetectie is dus de beste oplossing bij lekkages.

Lekdetectie zonder hak-en breekschade

Om te voorkomen dat je te maken krijgt met veel hak- en breekschade zijn er geavanceerde technieken in de markt. Deze technieken maken het voor een meettechnicus mogelijk een lekkage zonder onnodig hak- en breekwerk te lokaliseren. Lekdetectie is een moderne methode waarbij gebruik wordt gemaakt van een infrarood warmtecamera. Zo kan het lek precies worden opgespoord. Voordat we deze technieken tot onze beschikking hadden, was je bij een lekkage overgeleverd aan een zoektocht vol hak en breekwerk. Bij pech zelfs door de hele woning. De ervaring van de monteur is daarbij doorslaggevend. Succesvol zijn in het lokaliseren van een lekkage wordt namelijk niet hoofdzakelijk bepaald door de meetapparatuur, maar door de ervaring van de specialist. Hij moet goed overweg kunnen met de apparatuur en een duidelijk plan kunnen maken. Lekkageservice van Gerven heeft jarenlange ervaring in lekdetectie.

Bespaar kosten door lekdetectie

Een succesvolle lekdetectie bespaart dus veel kosten. Na de lekdetectie is een goed plan van aanpak noodzakelijk, waarbij het doel is een aanpak te vinden die zo min mogelijk vervolgschade veroorzaakt. Wij houden altijd voor ogen dat een lekdetectie dit doel moet dienen. Wanneer het duidelijk is waardoor de lekkage veroorzaakt wordt, gaat Lekkageservice van Gerven doelgericht aan de slag. Het lek moet met zo min mogelijk (vervolg-) schade worden verholpen. Lekkageservice van Gerven werkt praktisch: bij ons worden gevonden lekkages ook echt opgelost. Niet alleen wordt het lek hersteld, in overleg met jou en eventueel de verzekeraar kunnen we ook de bijkomende schade repareren. Doordat we zowel detectie als reparatie en herstel kunnen aanbieden, verkorten we het proces. Je hoeft niet te wachten op een andere reparateur voor de herstelwerkzaamheden. Wil je meer informatie over de prijs van lekdetectie? Neem dan gerust contact met ons op.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer