Dakkapel lekkage opsporen & repareren

Dakkapel lekkage opsporen & repareren

Neem contact op

Last van een dakkapel lekkage?

Vochtige muren, een nat plafond en zelfs schimmel zijn veel voorkomende voorbeelden van een lekkage in uw dakkapel. Het lastige van een lekkage in een dakkapel: het zorgt voor veel overlast, maar de lekkage is vaak erg lastig te traceren.

Dat komt doordat de lekkage meestal afhankelijk is van weersinvloeden. Bij bepaalde wind of regenval lekt het wel, maar bij een volgende bui lijkt er weer niets aan de hand.

Hoe ontstaat een dakkapel lekkage?

De oorzaak van een lekkage in de dakkapel kan schuilen in de leeftijd van de constructie, maar ook montagefouten zijn vaak de boosdoeners. Het is zaak de exacte locatie van de lekkage in de dakkapel op te sporen. Daarvoor hebben wij precies de juiste kennis en apparatuur in huis. Ultrasoon, infrarood – dankzij onze ervaring weten we welke middelen we in moeten zetten om de lekkage op te sporen.

Wij kunnen uw dakkapel lekkage repareren

In overleg met u kunnen wij deze lekkage (vervolg- ) schades ook herstellen. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waar door het geheel wordt bespoedigd en u niet nog langer hoeft te wachten op een andere reparateur voor de herstel werkzaamheden.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer