Dakkapellekkage opsporen

Dakkapellekkage opsporen

Neem contact op

Last van een dakkapellekkage?

Vochtige muren, een nat plafond en zelfs schimmel zijn veel voorkomende voorbeelden van een lekkage in de dakkapel. Het lastige van een lekkage in een dakkapel: het zorgt voor veel overlast, maar de lekkage is vaak erg lastig te traceren.

Dat komt doordat de lekkage meestal afhankelijk is van weersinvloeden. Bij bepaalde wind of regenval lekt het wel, maar bij een volgende bui lijkt er weer niets aan de hand.

Hoe ontstaat een dakkapellekkage?

De oorzaak van een lekkage in de dakkapel kan schuilen in de leeftijd van de constructie, maar ook montagefouten zijn vaak de boosdoeners. Het is zaak de exacte locatie van de lekkage in de dakkapel op te sporen middels een bouwkundig onderzoek. Daarvoor hebben wij precies de juiste kennis en apparatuur in huis. Dankzij onze jarenlange ervaring weten onze specialisten precies welke middelen ingezet moeten worden om de lekkage op te sporen.

Na afloop van het onderzoek ontvangt u van ons een meetrapport met daarin de klachtomschrijving, de toegepaste technieken, de conclusie en een hersteladvies. In het meetrapport worden ook foto’s geplaatst van de onderzoeksmethodes, de schade en de oorzaken.

 

Naast een dakkapellekkage, kunnen we je ook helpen bij een lekkage plat dak opsporen of een schuin dak lekkage.
Neem contact op om een afspraak te maken of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Offerte aanvragen