Lekkage in uw urinoir? | Reparatie zonder extra schade

Urinoirlekkage opsporen en repareren

Urinoirlekkage opsporen en repareren

Neem contact op

Mogelijke oorzaken urinoirlekkage

U heeft het zelf waarschijnlijk weleens meegemaakt, u komt thuis en ineens ligt er water onder het urinoir. Indien dit vaker dan eens gebeurd, heeft u te maken met een urinoir lekkage. Er zijn verschillende oorzaken voor een urinoir lekkage. Als het urinoir niet op de juiste wijze is aangesloten, kan dit leiden tot lekkages. Het kan ook dat er verkeerde verbindingstukken zijn gebruikt. Wanneer deze te smal zijn kan dit leiden tot een urinoir lekkage. De leidingen kunnen ook poreus zijn geworden, als dit het geval is dient de afvoer vervangen te worden. Bij een dergelijke reparatie moet het urinoir gedemonteerd worden. Laat deze klus over aan een professional van Lekkageservice van Gerven. Door de jarenlange ervaring wordt het lek vakkundig en snel gerepareerd.

Lekkage urinoir oplossen

Wanneer is vastgesteld dat het een afvoer lekkage is, wordt er met een endoscoop in de afvoerleidingen gekeken. Zo kan geconstateerd worden waar de afvoer lekkage zich bevindt. Tevens zal men een druktest doen om waterleidinglekkage uit te sluiten. De bron zal zo achterhaald worden. Wanneer de bron van het lek vastgesteld is kan er gericht herstel plaatsvinden. Dit voorkomt veel hak- en breekwerk, de vervolgschade blijft hierdoor zo beperkt mogelijk.

Urinoirlekkage: bijkomende schade

Doordat wij diverse professionals in dienst hebben kunnen wij ook de (vervolg-)schade snel herstellen. De herstelwerkzaamheden die Lekkageservice van Gerven op zich neemt is een groot bijkomend voordeel. U hoeft u niet nog langer te wachten op een andere reparateur voor herstelwerk. Dit bespaart u veel extra tijd en kosten. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waar door het geheel wordt bespoedigd.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer