Ventilatie problemen opsporen – Lekkageservice

Ventilatie problemen

De luchtvochtigheid in uw huis kan door slechte ventilatie of ventilatiesystemen te hoog worden. Hierdoor krijgt u last van schimmel op de muur of laat het behang los. Hangt er een muffe lucht in de ruimte of heeft u condens op de ramen? Allemaal symptonen van een ventilatieprobleem. En dus geen vochtprobleem, want dan spreken we over doorslaand vocht en optrekkend vocht.

Ventilatie problemen oplossen

Een te hoge luchtvochtigheid in huis over het algemeen snel te verminderen door te zorgen voor een goede ventilatie in huis. Huizen zijn vandaag de dag volledig geïsoleerd maar aan voldoende ventilatie wordt niet altijd gedacht. Zorg ook in natte ruimtes voor voldoende ventilatie. Maar het huis gelijkmatig verwarmen is ook van belang. Het volledig uitzetten van de CV bij het verlaten van uw huis zorgt wel voor een lagere energierekening, maar komt uw wooncomfort niet ten goede.

Gelijkmatige verwarming zorgt voor een constantere luchtvochtigheid in huis. In overleg met u samen en/of evt. rechtstreeks met uw verzekeraar kunnen wij deze lekkage (vervolg- ) schades ook herstellen. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waar door het geheel wordt bespoedigd en u niet nog langer hoeft te wachten op een andere reparateur voor de herstel werkzaamheden.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer