Wij repareren uw kozijn lekkage

Wij repareren uw kozijn lekkage

Neem contact op

Herkennen van een kozijn lekkage

Een lekkage aan uw kozijn geeft flink wat ergernis. U herkent de lekkage door druppels en vochtplekken op de muur. Vaak echter pas bij forse wind, regen en storm: dan komt het vocht via het kozijn het huis binnen. U heeft het vast weleens gezien: vochtplekken of weglekkende druppels op de muur of het plafond na een flinke zuidwesterstorm. Er moet dan iets gedaan worden, anders ontstaat er nog meer schade: uw kozijn gaat rotten en op den duur zelfs nog grotere problemen veroorzaken.

Oorzaken en oplossingen voor uw kozijn lekkage

Lekkages bij een kozijn kunnen verschillende oorzaken hebben: constructiefouten, bouwkundige fouten, slecht onderhouden schilderwerk. Een lekkage aan uw kozijn is soms met het blote oog te zien, maar is zeker niet altijd het geval. Er zijn verschillende technieken beschikbaar om de lekkages bij uw kozijn te traceren. Zo kunnen we met een luchtdichtheidsmeter de aanwezige tocht traceren of met een endoscoop de spouwmuur onderzoeken.

In overleg met u samen en/of evt. rechtstreeks met uw verzekeraar kunnen wij deze lekkage (vervolg- ) schades ook herstellen. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waar door het geheel wordt bespoedigd en u niet nog langer hoeft te wachten op een andere reparateur voor de herstel werkzaamheden.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer