Wij vinden jouw kozijnlekkage

Wij vinden jouw kozijnlekkage

Neem contact op

Heeft u last van druppels en vochtplekken op de muur, in de buurt van één of meerdere kozijnen? Dan is de kans groot dat dit veroorzaakt wordt door een kozijnlekkage.

Wacht niet langer en schakel direct een gespecialiseerd bedrijf in. Bij een dergelijke lekkage moet u namelijk zo snel mogelijk handelen, om zo verdere schade te voorkomen. Uw kozijn kan bij lekkage bijvoorbeeld gaan rotten. En een rot kozijn kan op den duur nog grotere problemen veroorzaken, zoals lekkages in de muur, vloer en plafond.

Lekkageservice van Gerven is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderzoek zonder hak-en breekwerk. Neem direct contact op om een afspraak te maken. We helpen je graag!

Oorzaken lekkage in een kozijn

Lekkages in een kozijn kunnen verschillende oorzaken hebben.

De meest voorkomende zijn:

  • Constructiefouten;
  • Bouwkundige fouten;
  • Slecht onderhouden schilderwerk;

Lekkage kozijn vaak pas zichtbaar bij harde wind

Een flinke storm is vaak het eerste moment dat vochtplekken en druppels zichtbaar worden op muren en plafond. De kozijnlekkage kan er al een hele tijd zitten, maar deze wordt meestal pas ontdekt bij harde wind en regen. Dan komt het vocht via het kozijn naar binnen.

‘Help, mijn kozijn lekt, maar waar precies?’

Anders dan de duidelijke gevolgen van een lekkage, is de precieze kern vrijwel nooit met het blote oog te zien. Dat een kozijnlekkage zowel in de onderkant als bovenin het kozijn kan ontstaan, maakt het niet gemakkelijker.

Daarom is het nodig om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen wat een bouwkundig onderzoek uit kan voeren om te achterhalen waar het probleem zit.

Denkt u dat u een kozijnlekkage heeft en zoekt u een bedrijf dat voor u een bouwkundig onderzoek uitvoert?
Kijk op onze pagina bouwkundig onderzoek voor meer informatie

 

Kozijnlekkage? Neem direct contact op!

Heeft u een lekkage? Neem direct contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@lekkageservice.nl of telefonisch op 040-2928170 of vraag direct online uw offerte aan.

Offerte aanvraag voor bouwkundig onderzoek

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Offerte aanvragen