Wij vinden jouw kozijnlekkage

Wij vinden jouw kozijnlekkage

Neem contact op

Heb jij last van druppels en vochtplekken op de muur, in de buurt van één of meerdere kozijnen? Dan is de kans groot dat dit veroorzaakt wordt door een kozijnlekkage.

Wacht niet langer en schakel direct een lekdetectiebedrijf in. Bij een dergelijke lekkage moet je namelijk zo snel mogelijk handelen, om zo verdere schade te voorkomen. Je kozijn kan bij lekkage bijvoorbeeld gaan rotten. En een rot kozijn kan op den duur nog grotere problemen veroorzaken, zoals lekkages in de muur, vloer en plafond.

Lekkageservice van Gerven is gespecialiseerd in lekdetectie zonder hak-en breekwerk. Neem direct contact op om een afspraak te maken. We helpen je graag!

Oorzaken lekkage in een kozijn

Lekkages in een kozijn kunnen verschillende oorzaken hebben.

De meest voorkomende zijn:

  • Constructiefouten;
  • Bouwkundige fouten;
  • Slecht onderhouden schilderwerk;

Lekkage kozijn vaak pas zichtbaar bij harde wind

Een flinke storm is vaak het eerste moment dat vochtplekken en druppels zichtbaar worden op muren en plafond. De kozijnlekkage kan er al een hele tijd zitten, maar deze wordt meestal pas ontdekt bij harde wind en regen. Dan komt het vocht via het kozijn naar binnen.

‘Help, mijn kozijn lekt, maar waar precies?’

Anders dan de duidelijke gevolgen van een lekkage, is de precieze kern vrijwel nooit met het blote oog te zien. Dat een kozijnlekkage zowel in de onderkant als bovenin het kozijn kan ontstaan, maakt het niet gemakkelijker.

Daarom is het nodig om een lekdetectiebedrijf in te schakelen dat een bouwkundig onderzoek uit kan voeren om te achterhalen waar het probleem zit.

Denkt u dat u een kozijnlekkage heeft en zoekt u een bedrijf dat voor u een bouwkundig onderzoek uitvoert? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Lekdetectie kozijn zonder hak-en breekwerk

Wil je hak-en breekwerk voorkomen? Kies dan voor professionele lekdetectie door Lekkageservice van Gerven. Wij hebben verschillende lekdetectietechnieken waarmee we de lekkage in jouw kozijn(en) doeltreffend kunnen traceren. Zo kunnen we met een luchtdichtheidsmeter de aanwezige tocht traceren of middels endoscopie de spouwmuur onderzoeken.

Na afloop sturen we altijd een uitgebreid lekkageschade rapport.

Bel ons gerust om een afspraak te maken.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage