Douche lekkage? | Wij lossen het op | Lekkageservice

Wij repareren uw douche lekkage

Wij repareren uw douche lekkage

Neem contact op

Een douchebak lekkage kan vochtschade of schimmelvorming opleveren op verschillende plekken: in de muren, plafond, (houten) vloeren, plinten en voegen. Deze schade is erg vervelend. Niet alleen in de badkamer maar ook daarbuiten kan er schade optreden.

Lekt uw douchebak?

Een lekkage in een douchebak kan verschillende oorzaken hebben. Een lekkage in de waterleiding komt veel voor. Ook een lekkende sifon is een veel voorkomend probleem. De douchebak lekkage kan daarnaast ook veroorzaakt worden door versleten kitranden en voegen, het is belangrijk deze goed te blijven controleren.

Een onjuiste of defecte ondersteuning van de douchebak kan ook tot een lekkage leiden. Wanneer iemand bijvoorbeeld in de (instabiele) douchebak plaatsneemt, kunnen kitnaden en voegen scheuren en water doorlaten. Hierdoor ontstaat er een kitnaad lekkage, dit kan ongemerkt veel schade veroorzaken.

Douchebak lekkage opsporen

Gelukkig zijn er meerdere methodes om een douchebak lekkage op te sporen. We kunnen bijvoorbeeld een vochtmeting uitvoeren, maar ook een endoscopie toepassen of een drukproef starten.

Door lekdetectie kan de lekkage zonder veel breekwerk worden gevonden. Moet er schade gemaakt worden kunnen wij ook deze (vervolg-)schade herstellen. Dit doen we in overleg met u en/of uw verzekeraar. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waar door het geheel wordt bespoedigd.

Door de jarenlange ervaring weten we uitermate goed wat er bij een lekkage komt kijken. Niet alleen de lekkage is het probleem maar vaak ook de schade door het oplossen van het lek. Doordat wij deze schade ook kunnen repareren hoeft u niet nog langer te wachten op een andere reparateur. Zo wordt het proces van het herstel versnelt en kunt u snel weer genieten van de douchebak.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer