Stankproblemen zijn er om op te lossen | Lekkageservice

Stankproblemen opsporen & oplossen

Stankproblemen opsporen & oplossen

Neem contact op

Stankproblemen

Stankoverlast is een vervelend probleem. Men kan continue stankoverlast hebben maar ook incidenteel komt het voor. Vaak is er een rioollekkage aanwezig als men continue stankoverlast heeft. Bijvoorbeeld in een kruipruimte. Het water komt uit het riool gelopen en verdwijnt in de kruipruimte, waardoor men stankoverlast krijgt en ook vaak vliegjes ontdekt.

Stankproblemen voorkomen

Bij dit soort problemen zal men snel de lekkage moeten achterhalen om de stankoverlast en de schade te bepalen. Een incidentele stankoverlast wordt vaak veroorzaakt door een bouwkundig probleem. Bijvoorbeeld door een te kleine beluchting op de riolering of een stankafsluiter niet goed functioneerd waardoor er stank ontstaat bij een doucheput.

Door middel van het gebruik van een rookgenerator kan stankoverlast opgespoord worden. Wij brengen de leiding met rook onder druk en vervolgens zal de rook de weg van de minste weerstand kiezen. Daar waar de lekkage zich bevindt zal de rook zich openbaren, maar dit kan niet precies gelokaliseerd worden. D.m.v een rioolcamera hierbij te gebruiken en een leidinglokalisator kan men onderzoeken waar de exacte bron zit. Naar aanleiding van deze detectie ontvangt u een meetrapport en kunnen ook de herstelwerkzaamheden voor u uit handen worden genomen. In overleg met u samen en/of evt. rechtstreeks met uw verzekeraar kunnen wij deze lekkage (vervolg- ) schades ook herstellen. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waar door het geheel wordt bespoedigd en u niet nog langer hoeft te wachten op een andere reparateur voor de herstel werkzaamheden.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer