Wastafel lekkage opsporen – Lekkageservice

Wastafel lekkage

Plotseling ontdekt u een plasje water onder de wastafel. Indien het niet incidenteel is maar regelmatig terugkomt is er sprake van een wastafel lekkage. Deze lekkage kan in uw wastafel of afvoer zitten.

Wastafel lekkage schade

Bij een wastafel lekkage komt het vaak voor dat het lek zich bevindt bij de sifon of bij de afvoerleiding. Zit het lek in de afvoerleiding, dan kan dit erg veel schade veroorzaken. Het lek is dan vaak niet zichtbaar omdat de leidingen mooi zijn weggewerkt in vloeren of muren. Het is belangrijk een lekkage snel te verhelpen om grotere schade te voorkomen.

Wastafel lekkage oplossen

Visueel kijkt men eerst naar de sifon of deze lekt. Is deze in goede staat, dan gaan we verder kijken. De waterleiding en afvoer worden bekeken. Aangezien de waterleiding vaak in de muur is weggewerkt, dan zal eerst de waterleiding afgeperst moeten worden om uit te sluiten of deze lekt.
Is dit niet het geval zal er gekeken moeten worden naar andere bronnen van het lek. Er wordt gekeken of er sprake is van toilet lekkage of een bad en/of douche lekkage. De bron zal zo achterhaald moeten worden. Er kan dan gericht herstel plaatsvinden. Wanneer de bron inzichtelijk is gemaakt kan het reparatiewerk beginnen.

Samen met u en eventueel uw verzekeraar overleggen we of wij de lekkage (vervolg-) schades ook herstellen. Doordat wij zelf alle schade kunnen herstellen, hoeft u niet te wachten op een andere reparateur. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waardoor het geheel wordt bespoedigd. Niet alleen het verhelpen van de wastafel lekkage vinden wij belangrijk. Wij zijn er voor u! Ook alle bijkomende zaken bij een lekkage nemen wij uithanden.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer