Cv-ketel lekkage opsporen & repareren

Cv-ketel lekkage opsporen & repareren

Neem contact op

Wat te doen bij een Cv-lekkage?

Een Cv-lekkage kan de veroorzaker zijn van een veelheid aan klachten en waterschades. De oorzaak van een Cv-lekkage kan bijvoorbeeld liggen aan verkeerde montage of aan de ‘werking’ van een woning. Een Cv-lekkage komt vaak aan het licht door vochtplekken in muren en vloeren. Ook kan het opgemerkt worden wanneer de Cv-ketel regelmatig moet worden bijgevuld.

Wanneer dit het geval is, is het verstandig een professional in te schakelen. Lekkageservice van Gerven staat in dit geval voor je klaar.

Cv-ketel lekkage opsporen

Het opsporen van een Cv-lekkage kan op verschillende manieren. Afhankelijk van de situatie bepalen we welke opsporingsmethode de beste kans op snel resultaat geeft. Allereerst moeten de leidingen in kaart worden gebracht. Ook is het belangrijk door middel van een compressor het resterende water uit het systeem te verwijderen.

Een Cv-lekkage opsporen kan bijvoorbeeld door een ultrasoon meting. Bij deze techniek wordt het geluid van de leidingen gemeten. Een grote lekkage heeft een lagere toon en een kleine lekkage en hoge toon. Om deze tonen te horen heb je professionele apparatuur nodig. Lekkageservice van Gerven weet precies hoe deze techniek het beste uitgevoerd kan worden.

Lekkende Cv-leiding repareren

Wanneer het lek gevonden is moet deze professioneel worden opgelost. Wij hebben verschillende professionals in dienst die hierbij kunnen helpen. Wanneer de lekkage schade heeft veroorzaakt kan dit ook door ons worden opgelost. Dit zullen we samen met jou bespreken of rechtstreeks met uw verzekeraar afhandelen.

Na afloop sturen we altijd een uitgebreid lekkageschade rapport.

Op deze manier is het oplossen van de Cv-lekkage snel gebeurd en wordt ook de extra schade snel gerepareerd. Dit scheelt je tijd en kosten!

Wil je meer informatie over een Cv-lekkage? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage