Lekdetectie in Nijmegen en omstreken

Lekdetectie in Nijmegen en omstreken

Maak direct een afspraak

Zelfs als je ook maar het kleinste vermoeden hebt van een lekkage in je huis, adviseren wij je direct contact op te nemen met ons: Lekkageservice Van Gerven!

Wij zijn jouw specialist voor lekdetectie in Nijmegen en omstreken. Hieronder lees je meer over onze werkwijze.

Lekdetectie in Nijmegen: onze werkwijze

Onze lekdetectiespecialisten gebruiken de modernste en meest geavanceerde technieken voor het opsporen van een lekkage.

Één van die technieken is Ultrasoonmeting. Een lekkage in een leiding die onder druk staat geeft soms een geluid. Hoe hard dit geluid is, is afhankelijk van de lekkagegrootte. Dat geluid sporen we op om de plek van het lek te traceren.

We zetten Ultrasoonmeting onder meer in bij:

Een andere techniek is Endoscopie. De meeste lekkages ontstaan in de badkamer en daar is de endoscoop bij uitstek het geschikte middel voor. Met behulp van onze endoscoop kunnen we zelfs op de moeilijkste plekken komen. De camera maakt het mogelijk een lek op te sporen door een gaatje van 8 millimeter!

Andere technieken die we gebruiken zijn:

Jouw zorgverzekeraar vergoedt de lekdetectie!

Natuurlijk detecteren wij de lekkage bij jou thuis of in je bedrijf graag. Maar bij Lekkageservice Van Gerven in Nijmegen gaan we nog nét een stapje verder. We verzorgen ook met plezier de administratieve afhandeling ervan.

Door onze efficiënte en kostenbesparende manier van werken bij een lekdetectie worden de gemaakte kosten in de meeste gevallen vergoed door je zorgverzekeraar. Om jou nog verder te ontzorgen, sturen wij het uitgebreide lekkagerapport daarom niet alleen aan jou, maar ook aan je zorgverzekeraar. Omdat deze hierin in één oogopslag alle relevante informatie over de lekkage kan vinden, is de vergoeding vaak snel geregeld.

Ook voor lekkagereparatie in Nijmegen

Met onze hulp wordt jouw lekkage snel en doeltreffend opgespoord. Mocht een reparatie nodig zijn, dan staan wij ook daarvoor graag tot je dienst. Vooral ook handig omdat wij alles al weten van de lekkage natuurlijk!

Maar niet alleen dat. Wij kunnen ook het probleem doeltreffend oplossen. Vaak zonder dat er ook maar iets hoeft te worden opengebroken: dus volledig stofvrij. Mocht er toch iets van hak- en breekwerk aan te pas komen, dan herstellen wij dat altijd weer in oude staat.

Woonachtig in Nijmegen en omgeving? Aarzel niet en bel ons direct voor lekdetectie!

Heb je een lek? Maak dan meteen een afspraak voor een lekdetectie. Omdat wij als geen ander beseffen welke schade een lek tot gevolg kan hebben, zijn onze meettechnici snel ter plaatse om de lekkage op te sporen.

Voor een afspraak, maar ook voor al je andere vragen over lekkages kun je ons altijd bellen op 040 292 81 70 of het contactformulier invullen. Welke vraag over lekdetectie jij ook hebt, wij hebben het antwoord!

Door onze locatie in centraal Noord-Brabant kunnen we niet alleen in de regio Nijmegen, maar eigenlijk overal in Nederland snel ter plaatse zijn. Bekijk hier waar wij nog meer lekdetectie uitvoeren in Nederland.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage