Lekdetectie in Amsterdam

Lekdetectie in Amsterdam

Afspraak maken?

Last van een lekkage in regio Amsterdam? Neem direct contact met ons op voor een deskundige lekdetectie! Lekkages kunnen namelijk grote gevolgen hebben.

Niet alleen kun je last krijgen van waterschade, inclusief schimmelplekken of rottend hout, ook beschadigingen aan meubels komen vaak voor. Met een flinke verfbeurt los je niks op. Je zult de oorzaak van het probleem moeten aanpakken.

Daar kunnen wij jou bij helpen, door middel van lekdetectie in omgeving Amsterdam. Wij zijn snel ter plaatse en sporen jouw lekkage eenvoudig en snel op dankzij onze gespecialiseerde apparatuur. Onze specialisten kennen de weg in Amsterdam. Zij kennen bijvoorbeeld Sloterdijk, Oud-Zuid, Bijlmer maar ook Amstelveen als hun broekzak.

Hakken en breken? Niet nodig. Enkel het gedeelte waar het lek zit, wordt behandeld.

Geen extra kosten of gedoe dus voor onnodig sloop- en herstelwerk!

Waarom kiezen voor lekdetectie?

Naast het voorkomen van waterschade zijn er nog een aantal redenen om een lekdetectie uit te laten voeren. Zo kan er ook warmte lekken in jouw woning in Amsterdam, omdat het vaak gaat om oude panden met enkel glas en slechte isolering. Laat deze lekkages opsporen om zo jouw energieverbruik te verminderen. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor jouw portemonnee! Daarnaast verklein je de kans om ziek te worden, omdat er minder tocht door de kieren komt.

Hebben we het lek gevonden? Dan kunnen onze professionals direct aan de slag om jouw lekkage aan bijvoorbeeld het dak, de leidingen of de riolering te verhelpen.

Lees meer over welke lekdetectietechnieken wij inzetten.

Een uitgebreid rapport voor de verzekering

Nadat we de locatie van jouw lekkage hebben gedetecteerd, ontvang je een uitgebreid meetrapport. Hierin staat niet alleen waar de locatie zich bevindt, maar ook wat eraan gedaan moet worden.

Het rapport wordt aangevuld met foto’s om een zo goed mogelijk beeld te schetsen. Deze rapportage kunnen we delen met jouw verzekeraar.

Kortom: met Lekkageservice van Gerven kun je rekenen op een zorgeloze lekdetectie in Amsterdam.

Naast lekdetectie kunnen wij desgewenst ook het schadeherstel oppakken.

Plan direct een afspraak in voor lekdetectie in Amsterdam

Om te voorkomen dat een lekkage van kwaad tot erger gaat, is het zaak een lekkage zo snel mogelijk op te sporen en te verhelpen. Plan daarom direct een afspraak in!

Je kunt ons bereiken via 040 292 81 70. Of gebruik het contactformulier.

Uiteraard kun je hier ook al jouw vragen over ons product en onze werkwijze kwijt. Wij helpen je graag!

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage