Lekdetectie in Amsterdam

Lekdetectie in Amsterdam

Afspraak maken?

Last van een lekkage in regio Amsterdam? Neem direct contact met ons op voor een deskundige lekdetectie! Lekkages kunnen namelijk grote gevolgen hebben.
Wij zijn snel ter plaatse en sporen jouw lekkage eenvoudig en snel op dankzij onze gespecialiseerde apparatuur. Onze specialisten kennen de weg in Amsterdam. Zij kennen bijvoorbeeld Sloterdijk, Oud-Zuid, Bijlmer maar ook Amstelveen als hun broekzak.

Lekdetectiebedrijf in Amsterdam

Lekkageservice werkt als lekdetectiebedrijf in Amsterdam en omgeving. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor het opsporen van verschillende type lekkages. Heeft u een gaslek in Amsterdam? Of een waterlek, een afvoerlekkage, een CV lekkage, een daklekkage, kelderlekkage, gevellekkage of een lekkage aan uw zwembad?
Onze specialisten beschikken over de juiste technieken om elke lekkage op te sporen en onderzoeken voor u waar het lek precies vandaan komt en wat de oorzaak is.

De tarieven welke wij hanteren zijn vaste tarieven. De prijzen zijn voor elke regio in Nederland gelijk.

Of een lekdetectie door uw verzekering wordt vergoed hangt af van oorzaak van de lekkage en uw polisvoorwaarden. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw verzekering wanneer u vragen heeft over de vergoedingen.

Voor meer informatie omtrent een lekkage in uw woning aan leidingwerk, afvoeren, een CV lekkage, een lekkage van buitenaf, bijvoorbeeld een daklekkage, een kelderlekkage, een gevellekkage of een lekkage aan uw zwembad, verwijzen wij u graag naar onze pagina’s lekdetectie, bouwkundig onderzoek en lekdetectie zwembad. Hier wordt meer uitleg gegeven.
Wanneer er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Lekkage in huis opsporen

Heeft u last van een lekkage in huis? Denk bijvoorbeeld aan de volgende lekkages:

Geen probleem! Wij sporen de lekkage graag voor u op.

Daklekkage opsporen Amsterdam

Een daklekkage kan een hardnekkig probleem zijn. Het is voor particulieren vaak lastig om te achterhalen waar de lekkage precies vandaan komt en wat de oorzaak is. Er zijn namelijk veel verschillende oorzaken van daklekkages.

Meestal is dit afhankelijk van het type dak dat je hebt. Bij een plat dak heb je andere zwakke plekken dan bij een schuin dak of een dakkapel. Dit maakt het achterhalen van het probleem voor veel mensen een lange zoektocht. Wil je hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje op de onderstaande pagina’s:

Ook kunt u bij ons terecht wanneer u last heeft van bijvoorbeeld een kelderlekkage, schimmelproblemen, kozijnlekkage, lekkage aan een lichtstraat, gevellekkage.
Lees hiervoor verder op onze pagina bouwkundig onderzoek

Lekkage aan uw zwembad opsporen

Heeft u last van een zwembadlekkage? Heeft u een foliebad, een polyesterbad of een bouwkundig zwembad in uw tuin? Wij voeren dit type onderzoek aan particuliere zwembaden uit. Lekdetectie voeren we uit met de beste zorg voor uw zwembad.

Onze expert op het gebied van zwembaden bepaalt ter plaatse welke instrumenten en technieken worden ingezet om de lekkage op te sporen.
Zo zijn wij in staat om de oorzaak aan te wijzen in bijvoorbeeld een lekkage in het leidingwerk, de skimmers, inspuiters, liner of de kuip, het bodemventiel, de folie etc.

Onderzoek aan uw zwembad kan het gehele jaar worden uitgevoerd:
In de periode van april tot en met september worden er duikwerkzaamheden uitgevoerd wanneer nodig,
In de periode oktober tot en met maart gaan wij niet in het zwembad, er worden geen duikwerkzaamheden uitgevoerd.
Onderzoeken worden alleen bij droog weer uitgevoerd in verwarmde zwembaden.

Wenst u meer uitleg? Kijk dan verder op onze pagina “lekdetectie voor zwembaden

Hoe werkt lekdetectie in omgeving Amsterdam

Heeft u een lekkage? Allereerst wordt bepaalt welk type onderzoek er dient te worden uitgevoerd. Heeft u een lekkage in uw woning (bijvoorbeeld een lekkage aan uw badkamer, leidinglekkage, CV lekkage, afvoerlekkage), een lekkage van buitenaf (bijvoorbeeld een daklekkage, schoorsteenlekkage, balkonlekkage, kozijnlekkage) of een lekdetectie aan uw zwembad. Wij sturen u op voorhand altijd een offerte toe, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en wordt er uitleg gegeven over de tarieven en de tijdsduur van een onderzoek. Na uw schriftelijk akkoord op de offerte wordt er een afspraak met u ingepland wanneer het onderzoek kan worden uitgevoerd.
Tijdens een lekdetectie onderzoek worden er geen herstelwerkzaamheden uitgevoerd.

We onderzoeken waar het lek precies vandaan komt en wat de oorzaak is. U ontvangt na afloop van het onderzoek een meetrapport. Hierin staat vermeldt welke technieken zijn gebruikt om de lekkage te traceren, de oorzaak van de lekkage en wordt er een hersteladvies afgegeven. Dit alles wordt verduidelijkt middels foto’s.

Wij zijn in geheel Nederland werkzaam, ook voor de kleine en grote verzekeringsmaatschappijen en zijn daarom altijd snel ter plaatse om een lekkage op te sporen.

Wij kunnen wanneer u dit wenst na uitvoering van het onderzoek ook het schadeherstel voor u uitvoeren.
Neemt u hiervoor contact op met een van onze medewerkers voor verdere uitleg omtrent schadeherstel.

Lekdetectie zonder hak-en breekschade. Dat scheelt een hoop rommel en ellende!

Lekkage in Amsterdam? Neem direct contact op!

Heeft u een lekkage? Neem direct contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@lekkageservice.nl of telefonisch op 040-2928170 of vraag direct online uw offerte aan.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Offerte aanvragen