Lekdetectie Almere

Lekdetectie Almere

Neem contact op

Woon je in Almere en heb je een lekkage in huis? Lekkageservice Van Gerven is gespecialiseerd in het opsporen van lekkages in Almere en omgeving.

Of je nu in het centrum van Almere woont, of in Almere Poort, Nobelhorst, Homeruskwartier of Noorderplassen. We komen graag naar je toe om het probleem voor je op te lossen.

Lekdetectiebedrijf in Almere

Lekkageservice werkt als lekdetectiebedrijf in Almere en omgeving. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor het opsporen van verschillende type lekkages. Heb je een gaslek in Almere? Of een waterlek of daklekkage? Onze specialisten beschikken over de juiste technieken om elke lekkage op te sporen én te repareren.

We bekijken eerst waar de lek precies vandaan komt en wat de oorzaak is. Vervolgens bekijken we de mogelijkheden voor schadeherstel en lossen we de schade voor je op. Op de pagina’s ‘gaslek opsporen’ en ‘lekdetectie’ lees je hoe wij dit aanpakken.

Lekkage in huis opsporen

Heb je last van een lekkage in huis? Denk bijvoorbeeld aan de volgende lekkages:

Geen probleem! Wij sporen de lekkage graag voor u op. Zoals een lekkage in de keuken, een lekkage in de badkamer

Daklekkage opsporen Almere

Een daklekkage kan een hardnekkig probleem zijn. Het is voor particulieren vaak lastig om te achterhalen waar de lekkage precies vandaan komt, en wat de oorzaak is. Er zijn namelijk veel verschillende oorzaken van daklekkages.

Meestal is dit afhankelijk van het type dak dat je hebt. Bij een plat dak heb je andere zwakke plekken dan bij een schuin dak of een dakkapel. Dit maakt het achterhalen van het probleem voor veel mensen een lange zoektocht. Wil je hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje op de onderstaande pagina’s:

Hoe werkt lekdetectie in omgeving Almere

Schakel je ons in om de oorzaak van je lekkage te achterhalen, dan passen we daarvoor verschillende lekdetectie technieken toe. Welke techniek het meest geschikt is, hangt af van de situatie. Elke lekkage vraagt om een andere methode.

Onze meest toegepaste lekdetectie technieken zijn ultrasoon metingen, endoscopen en infraroodtechniek. Het fijne aan deze methodes is dat we niet hoeven te hakken en breken in jouw huis. Dat scheelt een hoop rommel en ellende.

Lekkage in Almere? Neem direct contact op!

Wil je de lekkage aan jouw woning in Almere zo snel mogelijk oplossen? Neem contact met ons op. Je kunt ons bereiken via info@lekkageservice.nl of telefonisch op 040-2928170.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage