Bad lekkage opsporen & repareren | Wij ontzorgen u graag

Wij repareren uw bad lekkage

Wij repareren uw bad lekkage

Neem contact op

Een bad lekkage is een vervelend probleem. Weet u wat u kunt doen als het bad lekt? Er zijn verschillende oplossingen. U wilt natuurlijk dat er een snelle en veilige oplossing komt voor een bad lekkage. Daarnaast moet het permanent verholpen worden om waterschade voorkomen.

Directe oplossingen voor een lek bad dat nog vol is:

– Lekke afvoer en vol bad: schep met emmers het water eruit (in toilet of wasbak)
– Lekke kitnaden: laat het bad voorzichtig leeglopen als het vol is en gebruik het een paar dagen niet zodat de kit het beste zal gaan hechten bij het vervangen van de kitnaden
– Gat in bad: laat het bad leeglopen of schep het ook leeg met emmers terwijl je het gat dichthoudt met je hand. Snelheid is belangrijk

Wat te doen bij een bad lekkage? 

Bij een bad dat lekt is het goed om te kijken naar permanente oplossingen om weer fijn in een warm bad te kunnen stappen. Zorg dat het lek goed gemaakt is voordat u het bad weer instapt. Een bad lekkage kan veel schade veroorzaken. Vraag een professional wat de beste oplossing is voor uw probleem.

Nieuw bad nodig?

Gelukkig hoef je niet altijd direct een nieuw bad te kopen. Een bad kopen, plaatsen en afwerken na het slopen van het huidige bad is best een klus, waarbij de kosten flink kunnen oplopen. Aangezien dit soort situaties vaak ontstaan op een moment dat je niet direct veel tijd hebt voor deze verbouwing, zoek je wellicht naar een snel en goed alternatief.

Bad repareren

Tegenwoordig is het bad echt te repareren door het te lijmen, een gat dicht te plakken en zo goed als onzichtbaar te herstellen. Onze loodgieters met jarenlange ervaring zijn hierin zeer bedreven. Achteraf is de kapotte plek waar het bad lekt niet meer te vinden.

Is er sprake van badkamer lekkage en komt dit niet door het bad? Dan moet er gekeken worden naar een andere oplossing.
Lekkageservice van Gerven heeft door jarenlange ervaring erg veel kennis opgedaan over het oplossen van badkamer lekkages. Zo kan ook dit lek goed worden verholpen.

Schade door bad lekkage

Niet alleen de lekkage maar ook de lekkage (vervolg-) schades herstellen we bij Lekkageservice van Gerven. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij door naar uw verzekeraar. Het geheel wordt hierdoor bespoedigd en u hoeft niet nog langer te wachten op een andere reparateur voor de herstelwerkzaamheden.

Wij zorgen ervoor dat het lek is gemaakt en de bijkomende schade is gerepareerd

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer