Toiletlekkage? Wij hebben ‘m zo gevonden!

Toiletlekkage? Wij hebben ‘m zo gevonden!

Neem contact op

Vanuit het niets ontdek je een plasje water rondom de onderkant van je toilet. Je denkt er niet veel van, maar een aantal dagen later gebeurt hetzelfde. Er begint een belletje te rinkelen: waarschijnlijk heb je last van een toiletlekkage.

Een toiletlekkage kan veroorzaakt worden door het toilet of door de afvoer. Wat de oorzaak ook is, een lekkage moet snel opgelost worden om verdere schade te voorkomen.

Neem daarom direct contact met ons op om een afspraak te maken. Lekkageservice van Gerven heeft al ruim 15 jaar ervaring met het detecteren van lekkages. Hierdoor hebben wij de oorzaak van je lekkage razendsnel gevonden. Bovendien wordt hak-en breekwerk tot het minimum beperkt.

Een prijsinschatting en vrijblijvende offerte behoren tot de mogelijkheden.

Toiletlekkage opsporen

Je kunt zelf onmogelijk de locatie van de toiletlekkage achterhalen. Althans, niet zonder hak-en breekwerk. En dat is zonde, want Lekkageservice van Gerven kan wél zonder bijkomende schade het lek traceren.

We beschikken over de juiste apparatuur en een doeltreffende werkwijze. Geen enkel lek is ons te slim af: wij weten ze allemaal te vinden.

Wij helpen je graag!

Passende detectietechnieken

Vaak bevindt een toiletlekkage zich bij het inbouwreservoir of in de afvoer. Aangezien dit visueel niet te zien is, gebruiken we een endoscoop om de toiletlekkage zonder veel hak-en breekwerk op te lossen. Tevens zal er een druktest worden uitgevoerd om een waterleidinglekkage uit te sluiten.

Voor iedere lekkage hebben wij een passende techniek om deze te traceren.

Lees meer over welke lekdetectietechnieken we beheersen.

Toiletlekkage? Maak een afspraak

Wil jij onnodige, dure lekdetectieschade voorkomen? De experts van Lekkageservice van Gerven staan voor je klaar. Wij kunnen een toiletlekkage vakkundig opsporen, zonder breekwerk.

Je tegelwerk blijft gespaard en jij weet precies welke reparatie benodigd is. Het schaderapport delen we desgewenst ook met je verzekeraar. Zo weet je snel in hoeverre de reparatie verzekerd wordt.

Waar wacht je nog op? Neem direct contact op.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage