Toilet lekkage reparatie zonder bijkomende schade

Toilet lekkage reparatie zonder bijkomende schade

Neem contact op

Wanneer heeft u last van een toilet lekkage?

Vanuit het niets ontdekt u plotseling een plasje water rondom de onderkant van de toiletpot. Indien het niet incidenteel is maar regelmatig terugkomt is er sprake van een toilet lekkage. Dit kan veroorzaakt worden door het toilet of door de afvoer. Een probleem dat snel opgelost moet worden om verdere schade te voorkomen. Al 15 jaar lang heeft Lekkageservice van Gerven ervaring met het oplossen van lekkages. Door de opgedane kennis kan de toilet- en urinoir lekkage zonder veel (bijkomende)schade worden hersteld.

Toilet lekkage voorkomen

Bij een vrij hangend toilet komt het vaak voor dat de lekkage zich bevindt bij het inbouwreservoir of afvoer. Aangezien dit visueel niet te zien is moet er een oplossing gevonden worden om dit zonder veel hak- en breekwerk op te lossen. Met een endoscoop kan er achter het inbouwreservoir en afvoer gekeken worden. Tevens zal er een druktest worden uitgevoerd om een waterleiding lekkage uit te sluiten. De bron zal eerst achterhaald moeten worden door middel van lekdetectie. Hierna kan er een plan gemaakt worden gericht op het herstel van de lekkage.

Vaak zit het lek goed weggewerkt. Hierdoor ontstaat er schade bij het oplossen van het probleem. Deze schade kan Lekkageservice van Gerven oplossen. Hierdoor kan er snel gehandeld worden en wordt het probleem goed opgelost. U kunt erop vertrouwen dat Lekkageservice van Gerven uw toilet lekkage vakkundig repareert zodat u er weer snel gebruik van kunt maken.

Wij herstellen direct de reparatieschade!

Wij kunnen de schade die is ontstaan door het repareren van de lekkage herstellen. Dit wordt van tevoren met u en eventueel de verzekeraar besproken. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waardoor het geheel wordt bespoedigd. U heeft hier zelf geen omkijken naar. Doordat wij ook alle bijkomende schade kunnen opknappen hoeft u niet te wachten op een andere reparateur voor het herstellen van de schade.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer