Toiletlekkage? Wij hebben ‘m zo gevonden!

Toiletlekkage? Wij hebben ‘m zo gevonden!

Neem contact op

Vanuit het niets ontdekt u een plasje water rondom de onderkant van je toilet. U denkt er niet veel van, maar een aantal dagen later gebeurt hetzelfde. Waarschijnlijk heeft u last van een toiletlekkage.

Een toiletlekkage kan veroorzaakt worden door het toilet of door de afvoer. Wat de oorzaak ook is, een lekkage moet snel opgelost worden om verdere schade te voorkomen.

Neem daarom direct contact met ons op om een afspraak te maken. Lekkageservice van Gerven heeft al ruim 25 jaar ervaring met het detecteren van lekkages. Hierdoor hebben wij de oorzaak van uw lekkage razendsnel gevonden. Bovendien wordt hak-en breekwerk tot het minimum beperkt.

Toiletlekkage opsporen

U kunt zelf onmogelijk de locatie van de toiletlekkage achterhalen. Althans, niet zonder hak-en breekwerk. En dat is zonde, want Lekkageservice van Gerven kan wél zonder bijkomende schade het lek traceren.

We beschikken over de juiste apparatuur en een doeltreffende werkwijze. Geen enkel lek is ons te slim af: wij weten ze allemaal te vinden.

Wij helpen je graag!

Passende detectietechnieken

Vaak bevindt een toiletlekkage zich bij het inbouwreservoir of in de afvoer. Aangezien dit visueel niet te zien is, gebruiken we bijvoorbeeld een endoscoop om de toiletlekkage zonder  hak-en breekwerk op te sporen. Tevens zal er een druktest worden uitgevoerd om een waterleidinglekkage uit te sluiten.

Voor iedere lekkage hebben wij een passende techniek om deze te traceren.

Lees meer over lekdetectietechnieken.

Toiletlekkage? Maak een afspraak

Na afloop van het onderzoek wordt er een rapportage gemaakt waarin wordt vermeldt welke technieken zijn toegepast, de oorzaak van de aanwezige lekkage en wordt er een hersteladvies afgegeven.

Wij zijn in geheel Nederland werkzaam, ook voor de kleine en grote verzekeringsmaatschappijen en zijn daarom altijd snel ter plaatse om een lekkage op te sporen.

De tarieven welke wij hanteren zijn vaste tarieven. De prijzen zijn voor elke regio in Nederland gelijk.

Of een lekdetectie door uw verzekering wordt vergoed hangt af van oorzaak van de lekkage en uw polisvoorwaarden. Wij raden u daarom aan om contact met hen op te nemen wanneer u vragen heeft over de vergoedingen.

Wij kunnen wanneer u dit wenst ook het schadeherstel voor u uitvoeren.
Neemt u hiervoor contact op met een van onze medewerkers voor verdere uitleg omtrent schadeherstel.

Offerte aanvraag lekdetectie

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Offerte aanvragen