Werkwijze

Werkwijze

Direct contact

Lekkageservice van Gerven helpt van detectie tot herstel.

Lekkageservice van Gerven is een lekdetectie en schadeherstel bedrijf. Wij behoren tot de Van Gerven Groep. Samen met ons Installatiebedrijf E. van Gerven en onze showroom Gernova zorgt Lekkageservice van Gerven voor detectie en herstel van jouw schade. Door te krachten te bundelen kunnen wij als groep garant staan voor het opsporen en oplossen van elke schade of de oorzaak nu ligt in de installatie of in het bouwkundige aspect.

Lekkageservice van Gerven is een lekdetectiebedrijf dat met iedere verzekeringsmaatschappij samenwerkt. Door deze samenwerking verloopt zowel detectie als herstel altijd soepel en kunnen we jou ontzorgen bij het verhelpen van lekkages. Wij werken in 5 overzichtelijke stappen:

Stap 1. Vrijblijvende offerte.

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen voor het opsporen van een lek. Naar aanleiding van het ingevulde formulier op onze website nemen wij, telefonisch contact of contact per e-mail met u op.

Stap 2. Detecteren lekkage.

Nadat er een afspraak met jou is gemaakt, detecteert onze meettechnicus door middel van lekdetectie onderzoek en met behulp van professionele technieken en apparatuur de lekkage voor jou. Op onze pagina ‘Technieken’ lees je meer over welke technieken en apparatuur wij kunnen inzetten bij het opsporen van jouw lekkage.

Gaat het om een lekkage die niet veroorzaakt wordt door een installatieleiding (zoals de water- of gasleiding)? Dan voeren wij een bouwkundig onderzoek uit om de oorzaak van het lek te achterhalen.

Stap 3. Uitgebreid rapport (direct na de meting).

De meettechnicus stelt naar aanleiding van de meetgegevens en de verkregen informatie een rapport voor je op. In dit rapport wordt met teksten en fotomateriaal de lekkage inzichtelijk gemaakt. Je krijgt het rapport altijd direct na de meting per mail toegestuurd.

Stap 4. Herstellen van het lek.

Lekkageservice van Gerven biedt je naast de service van lekdetectie ook de mogelijkheid om te kiezen voor het herstel van de lekkage en de ontstane schade. Uiteraard ben je hierin vrij. We bieden graag deze mogelijkheid aan als extra service, zodat je kunt kiezen voor een snelle afwikkeling.

Kies je voor schadeherstel door Lekkageservice van Gerven dan regelt onze meettechnicus meteen een afspraak voor het herstel van de schade, die de lekkage heeft veroorzaakt. In sommige gevallen kan dit zelfs direct door de meettechnicus zelf worden gedaan. Wij streven er altijd naar om snel en accuraat jouw lekkage te verhelpen en indien nodig ter plekke noodreparaties uit te voeren, zodat de schade niet groter wordt. Deze werkzaamheden kunnen wij voor je uitvoeren, waarbij we vooraf duidelijkheid geven over de kosten.

Stap 5. Herstellen van vochtschade door onze eigen hersteldienst.

Lekkageservice van Gerven heeft alles in één hand, waardoor je niet aangewezen bent op meerdere bedrijven en daardoor te maken krijgt met een hoop geregel. Lekkageservice van Gerven heeft meer dan 15 jaar ervaring in schadeherstel en repareert jouw schade op basis van een vooraf gespecificeerde offerte. Hierdoor ben je gegarandeerd van een snelle doorlooptijd en zorgeloos schadeherstel.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage