Werkwijze

Werkwijze

Direct contact

Lekkageservice van Gerven: van Lekdetectie tot Schadeherstel.

Lekkageservice van Gerven is specialist in het opsporen van lekkages. Wij hebben dagelijks te maken met allerlei soorten lekkages. Daarom ligt bij ons de focus op een snelle detectie van uw lek.

Al 25 jaar actief!

Wij werken voor zowel particulieren, voor bedrijven, diverse VVE’s en ook voor diverse verzekeringsmaatschappijen.

Stap 1:
U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen voor het opsporen van een lekkage. Wij doen onderzoek aan de hand van de opdrachtinformatie welke wij van u ontvangen.

Wij voeren een 3-tal verschillende soorten onderzoeken uit:
*Lekdetectie
*Bouwkundig onderzoek
*Lekdetectie zwembad

Op bovengenoemde pagina’s wordt uitleg gegeven over de verschillende type onderzoeken.

U kunt voor een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website, een mail sturen naar info@lekkageservice.nl of telefonisch contact met ons opnemen.

Na ontvangst van uw schriftelijk akkoord op de offerte wordt uw aanvraag administratief verwerkt.

Stap 2:
Wij bellen u voor het maken van een afspraak voor uitvoering van een lekdetectie onderzoek, een bouwkundig onderzoek of lekdetectie aan uw zwembad.

Onze specialist spoort de lekkage op middels professionele technieken en instrumenten. Deze technieken maken het voor onze specialisten mogelijk om een lekkage zonder onnodig hak- en breekwerk te lokaliseren.
Onze ervaren specialisten bepalen bij u ter plekke welke instrumenten en technieken wordt of worden ingezet tijdens het onderzoek.

 

Ook lekkage aan uw vloerverwarming kunnen wij voor u opsporen, bijvoorbeeld middels thermografisch onderzoek of traceergas.

In sommige gevallen is nader onderzoek nodig. Dan dienen de groepen van de vloerverwarming separaat te worden afgeperst om zo te bepalen in welke groep de lekkage zich bevindt.

Deze afperswerkzaamheden zitten niet inbegrepen in een lekdetectie onderzoek. Wij voeren immers geen installatiewerkzaamheden uit tijdens het onderzoek.
Hiervoor kunt u bijvoorbeeld uw loodgieter inschakelen of u kunt deze werkzaamheden door ons bedrijf uit laten voeren. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Wij maken in samenspraak met betrokken meettechnicus een prijsopgave voor u om deze werkzaamheden uit te voeren.

Het per groep afpersen van de vloerverwarming behoort niet tot een lekdetectie onderzoek en kost in de regel een halve dag tot een hele dag werk, afhankelijk van de grootte van het systeem.

Stap 3:
Onze specialist stelt na afloop van het onderzoek een meetrapport op. Hierin staat de klachtomschrijving van uw lekkage, vermelden wij de onderzoekstechnieken welke zijn toegepast en de uitslag van de meetgegevens. Ook wordt er door ons een hersteladvies afgegeven.
In het meetrapport wordt middels tekst en fotomateriaal de lekkage inzichtelijk gemaakt.
Deze rapportage wordt door ons kantoor per mail aan u toegestuurd.

Stap 4:
Afhankelijk van de oorzaak van de lekkage voeren wij ook schadeherstel uit. Hiervoor kunt u na uitvoering van het lekdetectie onderzoek contact opnemen met ons kantoor. Schadeherstel is binnen ons bedrijf  echt maatwerk. Wij hebben geen losse loodgieters ter beschikking. Aannemerswerkzaamheden worden door ons bedrijf niet uitgevoerd.

Lekdetectie en schadeherstel zijn 2 afzonderlijke takken binnen ons bedrijf.
Zo worden er ten tijde van het lekdetectie onderzoek geen herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Dit is niet mogelijk in onze planning.
In uitzonderlijke gevallen wordt er door ons noodherstel uitgevoerd, bijvoorbeeld wanneer de lekkage een gevaarlijke situatie veroorzaakt. Dit wordt beoordeeld door onze specialist ter plaatse.

Wij voeren niet voor elke lekkage welke wij onderzoeken het schadeherstel uit. Herstelwerkzaamheden zitten daarom nooit inbegrepen in de prijs van het uitgevoerde onderzoek.

Wilt u weten of wij uw schade kunnen herstellen? Kijk op onze pagina schadeherstel of neem contact met ons op.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring