Lekdetectie Bergen op Zoom

Lekdetectie Bergen op Zoom

Neem contact op

Oorzaken van waterschade, gaslucht of vocht- en tochtproblemen zijn eenvoudig op te sporen met behulp van lekdetectie in Bergen op Zoom. De ervaren meettechnici van Lekkageservice werken met moderne technische middelen om de precieze locatie van een lekkage op te sporen. Daarnaast beschikken onze vakmensen over een uitstekende deskundigheid.

Zodra de lekdetectie in Bergen op Zoom is uitgevoerd, kan naar aanleiding van het opgestelde lekkagerapport overgegaan worden op het vervolgtraject. De locatie en oorzaak van het lek is in kaart gebracht en kan verholpen worden. De schade wordt hierin maximaal beperkt: de lekkage zelf is immers al vervelend en ongewenst genoeg.

Lekdetectie Bergen op Zoom spoort uw lekkage op

Onze vakmensen zien vaak lekkages met betrekking tot water en gas. Waterlekkage is een overkoepelende term voor lekkages als gevolg van schade aan leidingen, afvoeren, vloerverwarming en riolering. Tevens horen klachten zoals optrekkend vocht als gevolg van te hoog grondwater, wegstromend water uit zwembaden en lekkages bij hemelwater bij waterlekkages. Klachten zoals tocht, ventilatieproblemen en trek over de grond vallen onder luchtlekkages. Lekdetectie in Bergen op Zoom kan de bron van al deze problemen moeiteloos opsporen.

Waarom u voor Lekkageservice kiest

Met de moderne apparatuur die we tegenwoordig gebruik kan snel, efficiƫnt en schadeloos te werk gegaan worden. Vroeger was dit een ander verhaal: toen moesten constructies opengebroken worden in de zoektocht naar een lekkage. In de meeste gevallen is de zichtbare schade niet plaatsbepalend voor de lekkage, waardoor vaak ook meerdere plekken opengebroken werden. Gelukkig kunnen we met onze hedendaagse geavanceerde technieken door constructies heen meten, waardoor we geheel schadeloos te werk gaan. Dit heeft op zijn beurt ook weer een gunstig effect op de grootte en omvang van de uiteindelijke herstelwerkzaamheden.

Meldt uw lekkage direct, wij lossen het op!

Vermoedt u dat u te maken heeft met schade ten gevolge van een lekkage? U kunt uw lekkage melden en lekdetectie in Bergen op Zoom aanvragen bij Lekkageservice. Dit kunt u snel en eenvoudig doen door ons te bellen op 040 292 81 70 of door ons contactformulier in te vullen. Twijfel ook niet om contact op te nemen bij vragen die u beantwoord wenst te hebben. Onze medewerkers staan u met plezier te woord.

Heeft u een lekkage in een andere locatie dan Bergen op Zoom? Bekijk in welke locaties wij nog meer lekdetectie uitvoeren in Nederland.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage