Lekdetectie Assen

Lekdetectie Assen

Meer over lekdetectie

Vermoed je een lekkage in huis en wil je dit zo snel mogelijk oplossen? Laat je lekkage in Assen opsporen door Lekkageservice Van Gerven. Onze specialisten detecteren lekkages in de binnenstad van Arnhem, maar ook in de wijken daarbuiten. Dus of je nu in Lariks, Noordenpark, Assen Oost, Pittelo of Assen West woont, wij staan voor je klaar.

Bel ons op 040-2928170 of vraag een offerte aan via het formulier hieronder.

Loodgieter in Assen en omgeving

Lekkageservice Van Gerven is er voor het opsporen en het verhelpen van lekkages in Assen en omgeving. Denk hierbij aan een daklek, keukenlek of badkamerlekkage. Maar ook voor het opsporen van gaslekken worden we regelmatig ingeschakeld. Om deze lekkages op te sporen, maken we gebruik van verschillende technieken voor lekdetectie.

Gaslek opsporen

Gelukkig komen gaslekkages niet zo vaak voor. Maar als je hier in jouw woning wel last van hebt, kan dit ontzettend gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Je kunt de lek vaak herkennen aan een penetrante geur en een sissend geluid.

Vermoed je dat je te maken hebt met een gaslek? Sluit het gas dan direct af bij de hoofdkraan en gebruik geen elektriciteit en vuur. Zet de deuren en ramen open, zodat de gassen niet in je huis blijven hangen. Neem vervolgens zo snel mogelijk contact op met een lekdetectie specialist uit Assen en omgeving, zoals Lekkageservice Van Gerven.

Waterlek opsporen

Heb je last van een lekkage in je badkamer in Assen? Of heb je continu een natte vloer in de keuken? Dan is het vrij zeker dat je last hebt van een waterleidinglekkage. Wil je schade aan de vloeren, muren en plafonds voorkomen? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen en een specialist in te schakelen.

Schakel je Lekkageservice Van Gerven in, dan voeren we allereerst een lekdetectie onderzoek uit. Hiermee traceren we de locatie van de lekkage. Zodra we weten waar het probleem zit, repareren we de leidingen en eventuele andere schade.

Verschillende lekdetectie technieken

De lekdetectie techniek die we toepassen hangt af van het type lekkage. Een waterlek opsporen werkt namelijk anders dan een gaslek opsporen. Onze meestgebruikte lekdetectie technieken zijn infraroodtechniek en ultrasoonmetingen. Beide technieken zijn geschikt om gaslekkages en waterlekkages op te sporen. Gaat het specifiek om warmwaterleidinglekkages, dan passen we vrijwel altijd infraroodtechniek toe.

Laat je lekkage in Assen verhelpen

Wil je jouw lekkage zo snel mogelijk laten opsporen en verhelpen door een lekdetectie specialist uit Assen? Neem contact op met Lekkageservice Van Gerven. Onze vakmensen staan snel voor je klaar!

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage