Lekdetectie Maastricht

Lekdetectie Maastricht

Neem contact op

Bij lekkage is het belangrijk om het lek zo snel mogelijke te detecteren en te verhelpen: hiermee voorkomt u verdere schade. Als u niet precies weet waar het lek zich bevindt kunt u contact opnemen met Lekkageservice.nl. Onze vakmensen verzorgen lekdetectie in Maastricht bij daken, waterleidingen, gasleidingen, afvoerpijpen, riolering, centrale verwarming en vloerverwarming. Wij sporen de lekkage op zonder destructief sloopwerk. Naast de detectie van het lek verzorgen wij eveneens de reparatie. Tot onze klanten behoren zowel particulieren als bedrijven in Maastricht en omstreken.

Lekdetectie in Maastricht door professionals

U hoeft niet bang te zijn dat we uw complete vloer of muur moeten verwijden om de lekkage te vinden. Lekkageservice.nl maakt gebruik van moderne apparatuur om het lek op te sporen. Onze vakmensen passen onder meer de volgende lekdetectie technieken toe: infraroodtechniek, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergas detectie, druktesten, kleurstof testen en uitsluiting- en verkleiningstechniek. Dankzij deze lekdetectie technieken blijft het hak- en breekwerk tot een minimum beperkt.

Reparatie van het lek

Wanneer wij het lek eenmaal gevonden hebben is de volgende stap om zo snel mogelijk over te gaan op de reparatie. Onze professionele medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om lekkage aan daken, waterleidingen, gasleidingen, afvoerpijpen, riolering, centrale verwarming en vloerverwarming direct te verhelpen. Wij zijn ook in staat om uiteenlopende aanvullende werkzaamheden uit te voeren. Wanneer er hak- en breekwerk komt kijken bij de lekdetectie en -reparatie zorgen wij ervoor dat alles weer in originele staat wordt hersteld. U kunt altijd rekenen op een snelle en vakkundige service.

Uw lekdetectie wordt gewoon vergoed

Lekkage is al vervelend genoeg. Gelukkig bieden veel verzekeraars dekking voor schade bij lekkage. Lekkageservice.nl assisteert u graag bij de afhandeling van de schade bij uw verzekeraar. Nadat wij het lek gedetecteerd en vervolgens gerepareerd hebben stellen wij een lekschade rapport voor u op. Wij sturen dit rapport naar uw verzekeraar: u hoeft er zelf niets voor te doen. De afhandeling van de kosten voor de lekdetectie in Maastricht en reparatie regelen wij vervolgens met uw verzekeraar.

Wij lossen het voor u op!

Een lekkage wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Wanneer u een afspraak wilt maken voor een lekdetectie en lekreparatie kunt u contact opnemen met Lekkageservice.nl. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 040 292 81 70. U kunt ons ook bereiken door ons contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Heeft u een lekkage in een andere locatie dan Maastricht? Bekijk in welke locaties wij nog meer lekdetectie uitvoeren in Nederland.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage