Lekdetectie Amersfoort

Lekdetectie Amersfoort

Direct contact

Is er een lekkage in jouw woning in Amersfoort ontstaan? En wil je deze zo snel mogelijk opsporen en oplossen? Lekkageservice Van Gerven komt naar je toe om het lek te detecteren.

We zijn expert op het gebied van opsporen  van lekkages. Of het nu gaat om een lekkage in het centrum van Amersfoort, of in de wijken daaromheen (zoals de Kruiskamp, Bergkwartier, Nieuwland of Vathorst). We komen graag naar je toe voor een lekdetectie onderzoek.

Lekkage in Amersfoort?

Lekkageservice Van Gerven helpt je met het opsporen van verschillende soorten lekkages. Heb je een gaslek in Amersfoort? Dan sporen we de lek op door middel van gaslekdetectie. Er zijn verschillende detectiemethodes die we hiervoor kunnen toepassen. Afhankelijk van de situatie bepalen we welke opsporingsmethode het meest geschikt is.

Woon je in Amersfoort en heb je last van een waterlek? Bijvoorbeeld een lekkage in de badkamer van je Amersfoortse woning? Wij helpen je met het oplossen van je water- of badkamer lekkage.

Heb je een andere lekkage in huis? We komen regelmatig bij mensen over de vloer om te achterhalen wat de oorzaak is van allerlei lekkages. Denk aan:

Bel of mail ons gerust met een vraag over jouw lekkage.

Last van een daklekkage in Amersfoort?

Naast de bovengenoemde lekkages, komen daklekkages helaas ook vaak voor. Heb je hier last van? Dan is het goed om te weten dat Lekkageservice van Gerven gespecialiseerd is in het opsporen van daklekkages in Amersfoort.

De oorzaak en oplossing voor de lekkage kan per type dak verschillend zijn. Wil je hier meer over weten? Hieronder lees je meer over de oplossingen voor verschillende type daken:

Hoe werkt een lekdetectie in Amersfoort?

Schakel je Lekkageservice Van Gerven in voor een lekdetectie onderzoek, dan passen we verschillende technieken voor lekdetectie toe. Elke lekkage vraagt immers om een andere methode.

Goed om te weten: wij detecteren en herstellen de lek altijd zonder te hakken en te breken. In plaats daarvan maken we gebruik van infraroodtechniek, ultrasoon metingen en endoscopen.

Lekkage opsporen in Amersfoort? Neem contact op!

Lekkageservice Van Gerven helpt jou graag met het zo snel mogelijk opsporen en verhelpen van je lekkage. Neem hiervoor contact met ons op. Of vraag direct een offerte aan via het contactformulier.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage