Lekdetectie Weert

Lekdetectie Weert

Neem contact op

Ben jij bekend met de term lekdetectie? Lekkageservice is dé efficiënte en betrouwbare partner voor lekdetectie in Weert en omgeving.

Wat betekent dit concreet, wat mag je van ons verwachten en voor welke vormen van lekdetectie in de regio Weert kun je ons inschakelen? Onze specialisatie is het met speciale apparatuur opsporen van gaslekkages en waterlekkages en na het constateren van de lekkage deze te verhelpen.

De metingen die wij voor het opsporen van de lekkage gebruiken zijn ‘schadevrij’; de gebruikte vorm van lekdetectie zorgt ervoor dat wanden, muren of plafonds niet opengebroken hoeven te worden om het lek op te sporen.

Bij gas- en waterlekkage

Je hebt de signalen van een lekkage geconstateerd. Zoals het zien van vocht waar dat niet hoort of je ruikt een gas-geur. Waar de lekkage zich bevindt is zintuigelijk vaak een stuk minder eenvoudig te constateren. Lekkage kan voortkomen uit een montagefout, een installatiefout of door werking van het gebouw. Wat nu? Bel voor een snelle en zeker lekdetectie in Weert direct met een van onze medewerkers!

Lekdetectie in Weert: zonder zorgen

Afhankelijk van de situatie bepalen we welke opsporingsmethode de beste kans op snel herstel geeft. Na de lekdetectie bepalen we samen het vervolgtraject. Door ook je verzekering hierbij in te schakelen kunnen wij de lekkage en de eventuele vervolgschade op een zo zorgeloze manier voor je herstellen.

Traject van lekdetectie tot reparatie

Direct na de lekdetectie ontvang je een uitgebreid rapport, met foto’s ter verduidelijking. Onze meettechnicus voert niet zelf de reparatie uit, maar zet na zijn onderzoek de vervolgprocedure in werking door contact op te nemen met ons bedrijf. Een van onze specialisten zorgt er vervolgens zo snel en accuraat mogelijk voor dat uw lekkage verholpen wordt, of voert een eerste noodreparatie uit. Voor deze werkzaamheden ontvang je vooraf een prijsopgaaf.

Heb jij een lekkage ontdekt en ben je op zoek naar een snelle lekdetectie in Weert en omstreken? Maak direct een afspraak via het telefoonnummer 040 292 81 70 of gebruik het contactformulier. Uiteraard kun je deze ook gebruiken voor vragen over onze manier van lekdetectie en lekreparatie. Wij helpen je graag.

Heb je een lekkage in een andere locatie dan Weert? Bekijk in welke locaties wij nog meer lekdetectie uitvoeren in Nederland.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage