Lekdetectie uden – Lekkageservice

Lekdetectie uden

Zegt uw gevoel dat er ergens in uw woning een lekkage verstopt zit? Dat zou zomaar kunnen! Een lekkage kan zich op vele plekken ontwikkelen. Denk daarbij aan daken, waterleidingen, gasleidingen, afvoerbuizen, riolering, zwembaden, centrale verwarming en vloerverwarming. Hierbij is niet altijd sprake van zichtbare schade, waardoor deze lekkages vaak moeilijk te lokaliseren zijn zonder de juiste apparatuur en ervaring. Hierbij is adequate lekdetectie waardevol. Lekkageservice.nl staat voor u klaar met lekdetectie in Uden!

Lekdetectie uden: meet zonder schade

Er zijn veel methodes om lekkages op te sporen, waarbij schade aan constructie in veel gevallen niet te vermijden is. Echter zijn onze lekdetectie vakmensen in Uden ervaren in het opsporen van lekkages zonder enige breek- of sloopschade te verrichten. Zij maken gebruik van moderne apparatuur waarbij metingen worden gedaan door constructies heen. Stofvrij, breekvrij en vooral snel en doeltreffend. Daarbij komt kijken dat door de afwezigheid van schade uw lekdetectie vergoed wordt door de meeste verzekeraars.

Ook reparaties door lekdetectie uden

Nadat onze meettechnicus is langs geweest krijgt u in uw mailbox een bericht met daarin alle nodige informatie om u op de hoogte te brengen en eventueel verder te helpen. Mocht een reparatie ten goede komen, dan kunt u de keuze maken om dit ook door lekdetectie Uden te laten doen. Wij weten wat het probleem is en kunnen dit daarom doeltreffend oplossen. Als in dit proces iets moet worden opengebroken, dan zorgen wij ervoor dat alles weer in de oude staat wordt achtergelaten. Denk hierbij aan stukken muur of vloer die opnieuw gestukt of betegeld moeten worden.

Afspraak maken bij lekkage

Heeft u een lekkage die opgespoord dient te worden? Neem dan vrijblijvend contact op voor lekdetectie in Uden en wij zijn u van dienst. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 040-2928170. Daarnaast kunt u ons ook online benaderen via ons contactformulier.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer