Lekdetectie Uden

Lekdetectie Uden

Neem contact op

Zegt jouw gevoel dat er ergens in je woning een lekkage verstopt zit? Dat zou zomaar kunnen! Een lekkage kan zich op vele plekken ontwikkelen. Denk daarbij aan daken, waterleidingen, gasleidingen, afvoerbuizen, riolering, zwembaden, centrale verwarming en vloerverwarming. Hierbij is niet altijd sprake van zichtbare schade, waardoor deze lekkages vaak moeilijk te lokaliseren zijn zonder de juiste apparatuur en ervaring. Hierbij is adequate lekdetectie waardevol.

Lekkageservice.nl staat voor je klaar met lekdetectie in Uden!

Lekdetectie Uden: meten zonder schade

Er zijn veel methodes om lekkages op te sporen, waarbij schade aan constructie in veel gevallen niet te vermijden is. Echter zijn onze lekdetectie vakmensen in Uden ervaren in het opsporen van lekkages zonder enige breek- of sloopschade te verrichten. Zij maken gebruik van moderne apparatuur waarbij metingen worden gedaan door constructies heen.

Stofvrij, breekvrij en vooral snel en doeltreffend. Daarbij komt dat door de afwezigheid van schade je lekdetectie vergoedt wordt door de meeste verzekeraars.

Ook lekkage reparaties in Uden

Nadat onze meettechnicus is langs geweest krijg je in je mailbox een bericht met daarin alle nodige informatie om je op de hoogte te brengen en eventueel verder te helpen. Mocht een reparatie ten goede komen, dan kun je de keuze maken om dit ook door ons te laten doen. Wij weten wat het probleem is en kunnen dit daarom doeltreffend oplossen.

Als in dit proces iets moet worden opengebroken, dan zorgen wij ervoor dat alles weer in de oude staat wordt achtergelaten. Denk hierbij aan stukken muur of vloer die opnieuw gestukt of betegeld moeten worden.

Maak direct een afspraak

Heb jij een lekkage die opgespoord dient te worden? Neem dan vrijblijvend contact op voor lekdetectie in Uden en wij zijn je van dienst.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 040-2928170 en je kunt ons desgewenst online benaderen via ons contactformulier.

Heb je een lekkage buiten Uden? Bekijk in welke locaties wij nog meer lekdetectie uitvoeren in Nederland.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage