Lekdetectie Arnhem

Lekdetectie Arnhem

Neem contact op

Heb je een lekkage in huis en weet je niet precies waar deze vandaan komt? Lekkageservice Van Gerven is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van lekkages. We werken zowel in de binnenstad van Arnhem, als in de wijken daaromheen (o.a. Malburgen, Geitenkamp en Schuytgraaf). Bel ons op 040-2928170 of vraag een offerte aan.

Last van een lekkage in Arnhem?

Lekkageservice Van Gerven is er voor het opsporen van lekkages in Arnhem en omgeving. Het kan hierbij gaan om een waterlek of daklekkage.

Maar ook het opsporen van gaslekken in Arnhem kun je ons benaderen. In dat laatste geval voeren we een gaslekdetectie uit. Hierbij sporen we de oorzaak van het gaslek op en repareren we de schade.

Daklekkage Arnhem

Een daklekkage is ontzettend vervelend en kan veel schade veroorzaken. Daarom is het belangrijk om de lekkage zo snel mogelijk op te sporen en op te lossen.

De oorzaak van de daklekkage kan namelijk in verschillende dingen zitten, zoals de dakbedekking, het daklood en de dakgoot. De randen van het lood kunnen bijvoorbeeld beschadigd zijn. Of er kan sprake zijn van een verstopping van de dakgoot. Ook kapotte of verkeerd liggende dakpannen kunnen de boosdoener zijn.

Bij het opsporen van een daklekkage houden we ook altijd rekening met het type dak. Elk type dak heeft zijn eigen ‘pijnpunten’ en zwakke plekken. Hieronder lees je meer over de oorzaak en oplossing voor lekkages bij verschillende type daken:

Hoe werkt lekdetectie in Arnhem?

Bij het opsporen van een lekkage kun je Lekkageservice van Gerven inschakelen voor een lekdetectie onderzoek in Arnhem. We doen dit zonder te hakken en de muren open te breken.

In plaats daarvan maken we gebruiken van geavanceerde technieken voor lekdetectie, zoals endoscopie, ultrasoon metingen en infraroodtechniek.

Lekkage in Arnhem? Neem snel contact op!

Wil je de lekkage in jouw woning in Arnhem en omgeving zo snel mogelijk opsporen en verhelpen? Neem contact op met Lekkageservice Van Gerven. We staan voor je klaar!

Direct een offerte aanvragen? Dit kan direct via het formulier op de contactpagina. Geef in het formulier aan waar je hulp bij nodig hebt. Vervolgens ontvang je een offerte van ons.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage