Lekdetectie Venray

Lekdetectie Venray

Neem contact op

Bij lekkage denk je wellicht aan waterschade. Onze lekdetectie gaat verder dan dat. Lekdetectie kan worden ingezet om lekkage aan waterleidingen, riolen, afvoerpijpen, vloerverwarming, zwembaden en dergelijke op te sporen, maar is ook een methodiek die kan worden ingezet om de oorzaak van warmteverlies, condens– en stankproblemen, optrekkend vocht en gaslekkage te achterhalen.

Lekdetectie is geschikt om snel de exacte locatie en bron van lucht-, vocht-, gas- en warmteverlies te bepalen zonder verdere aantasting van muren, vloeren, installaties of de bouwconstructie. Dit heeft uiteraard een kostenbesparend effect.

Wat doen we, hoe werkt het?

Eenvoudig gezegd is lekdetectie een methode waarbij de exacte locatie van een lekkage kan wordt opgespoord zonder beschadiging van bouwconstructies. Met andere woorden: zonder breken of slopen. Dit werkt kostenbesparend omdat extra schade uitblijft.

Lekdetectie werkt snel en doeltreffend. De gebruikte methodieken werken op basis van infraroodtechniek, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergas detectie, druktesten, lekdetectie kleurstoftesten en uitsluiting- en verkleiningstechniek, uitgevoerd met betrouwbare en zeer moderne apparatuur.

Lek gevonden, en dan?

Lekkageservice, onderdeel van de Van Gerven Groep, verzorgt lekdetectie in Venray en omgeving. Samen met ons Installatiebedrijf E. van Gerven en onze showroom Gernova verzorgen wij het complete traject: van lekdetectie tot reparatie.

Wil jij gebruik maken van onze lekdetectie-service in Venray? Dan komt een van onze meettechnici spoedig bij je langs. Deze voert diverse betrouwbare metingen uit waaruit een uitgebreide rapportage volgt. Deze krijg je vrijwel direct per e-mail toegezonden.

De rapportage bevat een duidelijke omschrijving van de gebruikte methodiek, ondersteund door foto’s en een vrijblijvend advies over plan van aanpak om de lekkage te verhelpen. De meettechnicus voert de reparatie niet uit, maar zet in overeenstemming met jou het vervolgtraject in werking. Dit kan gaan om een snelle noodreparatie om erger te voorkomen of om directe herstelwerkzaamheden van de lekkage, plus de eventuele vervolgschade die uit de lekkage is ontstaan. Alle werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door onze eigen hersteldienst zodat je slechts één partij over de vloer hebt.

Vraag een offerte aan voor lekdetectie in Venray

Heb je een waterlekkage, gaslekkage, vermoed je lekkage aan de riolering, heeft je woning of bedrijfspand te maken met optrekkend vocht of warmteverlies? Bij deze en meer problemen kun je gebruik maken van onze lekdetectie als eerste schadevrije stap op weg naar lekkageherstel.

Een offerte aanvragen voor lekdetectie in Venray gaat eenvoudig via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Heb je een lekkage in een andere locatie dan Venray? Bekijk in welke locaties wij nog meer lekdetectie uitvoeren in Nederland.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage