Lekdetectie Apeldoorn

Lekdetectie Apeldoorn

Neem contact op

Heb je last van een lekkage in je woning en wil je deze zo snel mogelijk laten oplossen? Lekkageservice Van Gerven is hét lekdetectie bedrijf in Apeldoorn en omgeving. Wij detecteren de lekkage en rapporteren waar het lek zich bevind. Neem contact op via 040-2928170 of vraag direct een offerte aan via het offerteformulier onderaan de pagina.

Als lekdetectiebedrijf staan we voor je klaar in Apeldoorn

Heb je een lekkage in je woning in Apeldoorn, dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Het is dan goed om te weten dat onze lekdetectiespecialisten snel ter plaatse kunnen komen. We achterhalen waar de lekkage vandaan komt, zodat de loodgieter de benodigde reparaties kan uitvoeren.

Of je nu in Apeldoorn Centrum woont, of in Apeldoorn West, Apeldoorn Zuid of Apeldoorn Zuidoost. Wij werken in alle buurten van Apeldoorn, en ook rondom Apenheul, Paleis Het Loo en de Veluwe.

Hoe verhelpen wij een lekkage?

Je kunt Lekkageservice van Gerven inschakelen voor verschillende soorten lekkages. Denk aan lekkages in de badkamer, maar ook keuken lekkages, daklekkages en gaslekken. We gaan hierbij als volgt te werk:

Lekdetectie

Om erachter te komen waar de lekkage zich bevindt, voeren we eerst een lekdetectie onderzoek uit. Dit doen we zonder de muren open te breken. Met de toepassing van geavanceerde technieken voor lekdetectie, kunnen we erachter komen waar de lekkage in huis zich precies bevindt. Welke techniek we toepassen, hangt af van het type lekkage. Voor elke lekkage bekijken we welke techniek het meest geschikt is.

Waterlekkage of gaslekkage?

Heb je last van vochtige muren, plafonds en vloeren? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een waterlekkage. We helpen je graag om de waterlek op te sporen. Meestal doen we dit met behulp van ultrasoonmeting of infraroodtechniek.

Ruik je een vreemde penetrante gas geur in huis en hoor je een zacht sissend geluid? Dan kan het zijn dat je last hebt van een gaslek. Dit kan heel gevaarlijk zijn! Daarom is het belangrijk om direct actie te ondernemen als je een gaslek vermoedt. Sluit in dit geval direct het gas af bij de hoofdkraan en zet deuren en ramen open. Gebruik in de tussentijd geen gas en vuur. Neem vervolgens contact op met een lekdetectie bedrijf of loodgieter in Apeldoorn. Lekkageservice Van Gerven staat graag voor je klaar om het gaslek op te sporen en te verhelpen.

Oplossen van het probleem

Na het uitvoeren van het lekdetectie onderzoek, weten we hoe we de lekkage in jouw woning in Apeldoorn kunnen oplossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen of repareren van één of meerdere leidingen. We stellen een rapport op met alle benodigde informatie, zodat een loodgieter in Apeldoorn hier direct mee aan de slag kan.

Plan een afspraak in bij Lekkageservice

Wil je direct een afspraak met een van onze lekdetectie specialisten inplannen? Neem contact op via 040-2928170 of mail naar info@lekkageservice.nl. Of vraag een offerte aan via het formulier hieronder. We staan voor je klaar!

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage