Lekdetectie Hengelo

Lekdetectie Hengelo

Meer over lekdetectie

Heb je last van lekkage in je woning in Hengelo, en wil je deze laten detecteren en verhelpen? Laat een lekdetectie in Hengelo uitvoeren door Lekkageservice Van Gerven. We sporen de oorzaak van de lekkage op en verhelpen het probleem. Dit doen we zonder dat daar hak- en breekwerk aan toepas komt.

Direct een afspraak maken? Je kunt ons bereiken op 040-2928170. Of vraag hieronder een offerte aan.

Loodgieter voor Hengelo en omgeving

Lekkage in je woning is ontzettend vervelend: je wilt er zo snel mogelijk vanaf en je wilt schade voorkomen. Of het nu gaat om een daklek, gaslek of lekkage in de badkamer, wij verhelpen jouw lekkage in Hengelo graag. Wij werken zowel in het centrum van Hengelo, als in de buurten Vikkerhoek, Muiderslot en de Kasbah. Heb je hulp nodig? Ons team staat snel voor je klaar.

Verschillen type lekkages

Er zijn verschillende soorten lekkages in huis die wij regelmatig verhelpen. Zo kunnen we je o.a. helpen met een waterlek opsporen of een gaslek opsporen. Hoe gaat dit in zijn werk?

Waterlek opsporen

Is jouw lek in Hengelo te herkennen aan vochtige muren en plafonds, en natte vloeren? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een waterleidinglekkage. Om gevolgschade te voorkomen, is het belangrijk om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen.

Dit doen wij door allereerst een lekdetectie onderzoek uit te voeren. Hiermee sporen we op waar de lekkage zich precies bevindt. Zodra we de lekkage hebben gevonden, kan de loodgieter de waterleidingen repareren en de eventuele gevolgschade. Denk hierbij aan waterschade in de muren of plafonds.

Gaslek opsporen

Een gaslek in huis is ontzettend gevaarlijk voor je gezondheid. Je kunt dit type lek herkennen aan een sissend geluid en een penetrante geur. Is dit het geval bij jou thuis? Sluit het gas dan af bij de hoofdkraam, zet ramen en deuren open en gebruik geen vuur en elektriciteit. Schakel vervolgens een lekdetectie bedrijf of loodgieter uit Hengelo in om de gaslek op te sporen en te repareren. Lekkageservice Van Gerven kan je hierbij helpen.

Technieken voor lekdetectie

Om erachter te komen waar de lek zich precies bevindt, gebruiken we verschillende lekdetectie technieken. De technieken voor lekdetectie de we het meest toepassen zijn ultrasoonmeting en infraroodtechniek.

Met een ultrasoonmeting herkennen we de lekkage door het geluid van de lekkage te traceren. Deze techniek is zowel op gaslekkages als op waterlekkages toe te passen. Infraroodtechniek passen we alleen toe bij warmwaterleidinglekkages. Met behulp van een warmtebeeldcamera zien we waar de schade, vocht en schimmelplekken zich precies bevinden.

Lekdetectie in Hengelo laten uitvoeren? Neem contact op!

Wil je zo snel mogelijk een oplossing voor jouw lek in Hengelo? Neem contact op met Lekkageservice Van Gerven. We staan snel voor je klaar om het probleem in jouw woning te verhelpen!

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage