Lekdetectie Sittard

Lekdetectie Sittard

Neem contact op

Bij lekkage is het lang niet altijd duidelijk waar het lek zich bevindt. Een snelle lekdetectie is dan ook van groot belang. Lekkageservice.nl verzorgt professionele lekdetectie in Sittard en omstreken. Wij maken hierbij gebruik van geavanceerde apparatuur, waardoor onnodige sloopwerkzaamheden achterwege gelaten kunnen worden.

Lekkageservice.nl verzorgt onder meer lekdetectie bij lekkages aan daken, waterleidingen, gasleidingen, afvoerpijpen, riolering, centrale verwarming en vloerverwarming. Wij verzorgen eveneens de reparatie van het lek.

Snelle-en vakkundige lekdetectie in Sittard

Tot de klanten van Lekkageservice.nl behoren zowel particulieren als bedrijven. Voor de lekdetectie in Sittard maken wij onder meer gebruik van de volgende technieken: infraroodtechniek, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergas detectie, druktesten, lekdetectie kleurstoftesten en uitsluiting- en verkleiningstechniek.

Dankzij deze moderne methoden om het lek op te sporen is het vaak niet nodig om een groot deel van de muur of het plafond open te breken. Wanneer het lek gedetecteerd is, hoeft alleen dat deel van de muur opengebroken te worden waar het lek zich bevindt.

Lekkagereparatie door professionals

De lekdetectie is natuurlijk pas de eerste stap. Vervolgens is het zaak om het lek zo snel mogelijk te verhelpen. Ook voor de lekreparatie ben je bij Lekkageservice.nl aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het lek snel en vakkundig wordt verholpen.

Afspraak inplannen voor lekdetectie in Sittard

Wil je een afspraak maken voor een lekdetectie en lekreparatie in de regio Sittard? Neem dan contact op met Lekkageservice.nl. Uiteraard kun je ook bij ons terecht met al je vragen over onze aanvullende werkzaamheden. Wij staan je graag te woord.

Onze monteurs zijn bereikbaar via telefoonnummer: 040 292 81 70. Je kunt ons eveneens bereiken door ons contactformulier in te vullen.

Heb jij een lekkage in een andere locatie dan Sittard? Bekijk in welke locaties wij nog meer lekdetectie uitvoeren in Nederland.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage