Zwembadlekkage opsporen & repareren

Zwembadlekkage opsporen & repareren

Neem contact op

Een zwembadlekkage is lastig om zelf op te sporen. Vaak zit het probleem in het leidingwerk of is er bij de constructie een fout gemaakt.

Lekkages doen zich bij zwembaden vooral voor in de zwembadfolie, leidingen en of aansluitingen tussen leiding en de pomp of filter.

Lees meer over het opsporen van zwembadlekkages.

Begin er zelf niet aan!

De oorzaak is meestal te vinden in de aansluiting van de leidingen. Deze kunnen stuk gaan door grondverzakking of fouten in de montage. Het komt ook voor dat het materiaal van de leidingen slijtage vertoont, bijvoorbeeld door de chemicaliƫn die voor het zwembad worden gebruikt.

Er zijn diverse technieken beschikbaar om erachter te komen waar de zwembadlekkage zich exact bevindt. Problemen met de leidingen zijn op te sporen met een rioolcamera, een endoscopie of een drukproef. We kunnen folie controleren met behulp van een elektrisch veld: waar lekt de stroom weg?

In overleg met jou of eventueel rechtstreeks met de verzekeraar kunnen wij deze lekkage (vervolg- ) schades herstellen. Na afloop sturen we altijd een uitgebreid lekkageschade rapport.

Neem contact op met onze specialisten om een afspraak te maken.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring