Lekkageservice van Gerven: over ons

Lekkageservice van Gerven is specialist in het opsporen van lekkages. Wij hebben dagelijks te maken met allerlei soorten lekkages. Daarom ligt bij ons de focus op een snelle detectie van uw lek.

Al 25 jaar actief!

Wij werken voor zowel particulieren, voor bedrijven, voor diverse VVE’s en ook voor diverse verzekeringsmaatschappijen.

Leuk om te vertellen is bijvoorbeeld dat eind 2023 ons contract met Nationale Nederlanden weer is verlengd voor een periode 3 jaar. Dit houdt in dat wij lekdetectie uitvoeren voor o.a. Nationale Nederlanden, maar ook voor ABN-Amro Verzekeringen, ING Verzekeringen, Ohra Verzekeringen en SNS Verzekeringen.
Ook voor diverse andere verzekeringsmaatschappijen zijn wij actief, bijvoorbeeld AON, Aegon en CED.

Wij zijn werkzaam voor grote en kleine verzekeringsmaatschappijen

Wij voeren onderzoek uit naar bijvoorbeeld een leiding- of afvoerlekkage, een lekkage vanuit uw badkamer, keuken of toilet, een gaslekkage of een CV lekkage (lekdetectie). Ook voeren wij bouwkundige onderzoeken uit. Dit type onderzoek wordt uitgevoerd wanneer u bijvoorbeeld last heeft van een daklekkage, schoorsteenlekkage, gevellekkage, lekkage bij de aanbouw, kozijnlekkage, kelderlekkage of optrekkend vocht. Verder sporen wij ook lekkages op aan particuliere zwembaden. Heeft u een foliebad, een polyesterbad of een bouwkundig zwembad in uw tuin? Wij voeren onderzoek uit naar de oorzaak van de lekkage aan het leidingwerk, de skimmers, inspuiters, liner, de kuip, het bodemventiel, de folie etc.

Ons kantoor is gelegen in Valkenswaard, onder de rook van Eindhoven. Vorig  jaar is ons kantoor grondig intern verbouwd. Inmiddels is de verbouwing zo goed als afgerond en werken wij vanuit ons, ruimer opgezette, mooie nieuwe kantoor. Onze specialisten rijden door heel Nederland om uw lekkage op te sporen. Daarom zijn wij altijd snel ter plaatse!

De tarieven welke wij hanteren zijn vaste tarieven. De prijzen zijn voor elke regio in Nederland gelijk.

Wij voeren onderzoek uit in geheel Nederland

 

Naast het opsporen van lekkage kunt u bij ons ook terecht voor schadeherstel van bijvoorbeeld een leidinglekkage of een afvoerlekkage en het herstellen van de gevolgschade van de lekkage.

Achter de schermen zijn wij momenteel bezig met het nog beter automatiseren van ons systeem, met het vernieuwen van de website en de zoektocht naar extra collega’s.

Ook zijn wij actief op Social Media, zoals LinkedIn, Facebook en Instagram. Hier posten we wekelijks  interessante lekkages die door ons zijn opgespoord, nieuwsberichten welke wij graag met u delen en tips. Volgt u ons al?

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring