Lekdetectie Weert

Bent u bekent met de term lekdetectie? Lekkageservice is uw efficiënte en betrouwbare partner voor lekdetectie in Weert en omgeving. Wat betekent dit concreet, wat mag u van ons verwachten en voor welke vormen van lekdetectie in de regio Weert kun u ons inschakelen? Onze specialisatie is het met speciale apparatuur opsporen van gaslekkages en waterlekkages en na het constateren van de lekkage deze te verhelpen. De metingen die wij voor het opsporen van de lekkage gebruiken zijn 'schadevrij'; de gebruikte vorm van lekdetectie zorgt ervoor dat wanden, muren of plafonds niet opengebroken hoeven te worden om het lek op te sporen.

Lekdetectie in Weert bij gas- en waterlekkage

U heeft de signalen van een lekkage geconstateerd. Zoals het zien van vocht waar dat niet hoort of u ruikt een gas geur. Waar de lekkage zich bevindt is zintuigelijk vaak een stuk minder eenvoudig te constateren. Lekkage kan voortomen uit een montagefout, een installatiefout of door werking van het gebouw. Wat nu? Belt u voor een snelle en zeker lekdetectie in Weert direct met een van onze medewerkers!

Lekdetectie in Weert zonder zorgen

Afhankelijk van de situatie bepalen we welke opsporingsmethode de beste kans op snel herstel geeft. Na de lekdetectie wordt samen met u het vervolgtraject bepaald. Door ook uw verzekering hierbij in te schakelen kunnen wij uw lekkage en de eventuele vervolgschade op een zo zorgeloze manier voor u herstellen. Wij nemen u de administratieve verplichtingen richting uw verzekeraar uit handen en verzorgen op deze manier het totaalproces.

Traject van lekdetectie tot reparatie

Na de meeting ontvangt u onze meettechnicus die de lekdetectie heeft uitgevoerd een rapport. Dit rapport, met foto's ter verduidelijking, ontvangt u direct na de lekdetectie in uw mailbox. Onze meettechnicus voert niet zelf de reparatie uit, maar zet na zijn onderzoek de vervolgprocedure in werking door contact op te nemen met ons bedrijf. Een van onze specialisten zorgt er vervolgens zo snel en accuraat mogelijk voor dat uw lekkage verholpen wordt, of voert een eerste noodreparatie uit. Voor deze werkzaamheden ontvangt u vooraf een prijsopgaaf. Omdat lekdetectie snel en dus kostenbesparend werkt worden deze kosten door veel verzekeraars vergoed. Direct actie bij lekdetectie Weert Heeft u een lekkage ontdekt en bent u op zoek naar een snelle lekdetectie in Weert e.o? Maak direct een afspraak via het telefoonnummer 040 292 81 70. Of gebruikt u het contactformulier. Uiteraard kunt u deze ook gebruiken voor vragen over onze manier van lekdetectie en lekreparatie. Wij helpen u graag.