Lekdetectie Venray

Bij lekkage denkt u wellicht aan waterschade. Onze lekdetectie gaat verder dan dat. Lekdetectie kan worden ingezet om lekkage aan waterleidingen, riolen, afvoerpijpen, vloerverwarming, zwembaden e.d. op te sporen, maar is ook een methodiek die kan worden ingezet om de oorzaak van warmteverlies, condens- en stankproblemen, optrekkend vocht en gaslekkage te achterhalen. Lekdetectie is geschikt om snel de exacte locatie en bron van lucht-, vocht-, gas- en warmteverlies te bepalen zonder verdere aantasting van muren, vloeren, installaties of de bouwconstructie. Dit heeft uiteraard een kostenbesparend effect.

Wat is lekdetectie in Venray en hoe werkt het?

Eenvoudig gezegd is lekdetectie een methode waarbij de exacte locatie van een lekkage kan wordt opgespoord zonder beschadiging van bouwconstructies. Met andere woorden; zonder breken of slopen. Dit werkt kostenbesparend omdat extra schade uitblijft. Lekdetectie werkt snel en doeltreffend. De gebruikte methodieken werken op basis van infraroodtechniek, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergas detectie, druktesten, kleurstof testen en uitsluiting- en verkleiningstechniek, uitgevoerd met betrouwbare en zeer moderne apparatuur.

Lek gevonden, en dan?

Lekkageservice, onderdeel van de Van Gerven Groep verzorgt lekdetectie in Venray en omgeving. Samen met ons Installatiebedrijf E. van Gerven en onze showroom Gernova verzorgen wij het complete traject van lekdetectie tot reparatie. Wilt u gebruikmaken van onze lekdetectie Venray service dan komt een van onze meettechnici bij u langs. Deze voert diverse betrouwbare metingen uit waaruit een uitgebreide rapportage volgt. Deze krijgt u vrijwel direct per e-mail toegezonden. De rapportage bevat een duidelijke omschrijven van de gebruikte methodiek, ondersteund door foto’s en een vrijblijvend advies over plan van aanpak om de lekkage te verhelpen. De meettechnicus voert de reparatie niet uit, maar zet in overeenstemming met u het vervolgtraject in werking. Dit kan gaan om een snelle noodrepartie om erger te voorkomen of om directe herstelwerkzaamheden van de lekkage plus de eventuele vervolgschade die uit de lekkage is ontstaan. Alle werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door onze eigen hersteldienst zodat u slechts één partij over de vloer heeft.

Uw verzekeringsmaatschappij

Verzekeraars staan achter deze kostenbesparende methodiek van lekdetectie. De meeste verzekeraars vergoeden dan ook de kosten van lekdetectie. De uitgebreide rapportage die u van ons ontvangt kunt u gebruik voor uzelf en dient als document richting uw verzekeringsmaatschappij. Indien gewenst verzorgen wij het contact richting uw verzekeringsmaatschappij.

Vrijblijvende offerte lekdetectie Venray

Een offerte aanvragen voor lekdetectie in Venray gaat vrij eenvoudig via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch. Heeft u een waterlekkage, gaslekkage, vermoedt u lekkage aan de riolering, heeft uw woning of bedrijfspand te maken met optrekkend vocht of warmteverlies? Bij deze en meer problemen kunt u gebruik maken van onze lekdetectie als eerste sloopvrij stap op weg naar lekkageherstel. U kunt ons snel bereiken op het telefoonnummer 040-2928170 of via het contactformulier op deze site.