Lekdetectie Sittard

Bij lekkage is het lang niet altijd duidelijk waar het lek zich bevindt. Een snelle lekdetectie is dan ook van groot belang. Lekkageservice.nl verzorgt professionele lekdetectie in Sittard en omstreken. Wij maken hierbij gebruik van geavanceerde apparatuur, waardoor onnodige sloopwerkzaamheden achterwege gelaten kunnen worden. Lekkageservice.nl verzorgt onder meer lekdetectie bij lekkages aan daken, waterleidingen, gasleidingen, afvoerpijpen, riolering, centrale verwarming en vloerverwarming. Wij verzorgen eveneens de reparatie van het lek.

Snelle en vakkundige lekdetectie in Sittard

Tot de klanten van Lekkageservice.nl behoren zowel particulieren als bedrijven. Voor de lekdetectie in Sittard maken wij onder meer gebruik van de volgende technieken: infraroodtechniek, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergas detectie, druktesten, kleurstof testen en uitsluiting- en verkleiningstechniek. Dankzij deze moderne methoden om het lek op te sporen is het vaak niet nodig om een groot deel van de muur of het plafond open te breken. Wanneer het lek gedetecteerd is, hoeft alleen dat deel van de muur opengebroken te worden waar het lek zich bevindt.

Lekreparatie door professionals

De lekdetectie is natuurlijk pas de eerste stap. Vervolgens is het zaak om het lek zo snel mogelijk te verhelpen. Ook voor de lekreparatie bent u bij Lekkageservice.nl aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het lek snel en vakkundig wordt verholpen. Als er wat sloop- en breekwerk komt kijken voordat we bij het lek kunnen komen, is het natuurlijk ook van belang dat alles weer in de originele staat hersteld wordt. Onze professionele vakmensen zorgen eveneens voor deze bijkomende werkzaamheden.

Vergoeding verzekeraar

De kosten voor de lekdetectie in Sittard, de lekreparatie en bijkomende reparatiewerkzaamheden worden in veel gevallen vergoed door uw verzekeraar. Meer informatie hierover vindt u in uw polis. Lekkageservice.nl verzorgt de afhandeling van de claim bij uw verzekeraar. Na de lekdetectie en de reparatie van het lek schrijven wij een lekkageschade rapport. Wij sturen dit rapport naar uw verzekeraar, zonder dat u er omkijken naar heeft. De afhandeling van de kosten regelen wij met uw verzekeraar. Bij Lekkageservice.nl ontzorgen wij onze klanten.

Afspraak inplannen lekdetectie Sittard

Wilt u een afspraak maken voor een lekdetectie en lekreparatie in de regio Sittard? Neem dan contact op met Lekkageservice.nl. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen over onze aanvullende werkzaamheden. Wij staan u graag te woord. Lekkageservice.nl is bereikbaar op telefoonnummer 040 292 81 70. U kunt ons eveneens bereiken door ons contactformulier in te vullen.